Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Fecioara Mai 2013

/
/
/
549 Views

Horoscop Lunar Fecioara Mai 2013

CARACTERIZARE GENERALĂ:
Semn de pământ, mutabil, feminin • Planetă dominantă: Mercur
• Piatră preţioasă: sardonixul • Zi norocoasă: miercuri • Culoare: gri • Metal: argintul • Numere norocoase: 4 şi 8 • Verb caracteristic: a analiza • Locuri prielnice: oraşele mici • Zonă erogenă: abdomenul • Calităţi: meticulozitate, conştiinciozitate, realism
• Defecte nervozitate, niciodată mulţumit de sine sau de ceilalţi
Cu Soarele, Mercur, Venus şi Marte în zodia Taurului se poate spune că activităţile intelectuale îţi vor domina această perioadă. De asemenea, şi călătoriile sau relaţia cu străinătatea va fi între priorităţile tale. in plus, Marte îţi va conferi energie, vitalitate şi dorinţă de a acţiona decisiv. Vei fi dornic să evoluezi în plan spiritual, iar ocaziile nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Pe de altă parte, Saturn, în zodia Scorpionului, îţi va permite să obţii un plus de stabilitate în viaţa ta, dar îţi va da şi şansa de a finaliza o activitate pe care o consideri importantă, ¡n schimb, dacă ai de semnat acte sau va trebui să participi la negocieri, s-ar putea ivi tot felul de blocaje. Pluton, aflat şi în această lună în Capricorn, te va susţine prin trigonul pe care-l va face cu zodia ta de naştere. Te vei bucura de o bună capacitate de autoregenerare, dar şi excelente capacităţi de concentrare. Vei simţi nevoia să te implici în activităţi de divertisment care te vor ajuta astfel să depăşeşti mai uşor neplăcerile cotidiene.
PERSONALITĂŢI
Maurice Chevalier, Linda Gray, George Jones
Horoscop Lunar Mai 2013 Fecioara – CARIERĂ
1-15 mai
Şansa îţi va surâde şi în această lună, iar activităţile in care eşti implicat vor avea succes. Va trebui să munceşti destul demult şi vor fi zile în careva trebui să rămâi peste program la serviciu, dar eforturile tale vor fi răsplătite din plin. La începutul lunii ai putea încheia cu succes q activitate începută de mai mult timp cu condiţia să nu fie nevoie să semnezi documente oficiale. De asemenea, dacă va trebui să participi la negocieri este posibil să apară tot felul de încurcături. între 13 şi 15 mai evită implicarea în colaborări căci lucrurile ar putea lua o întorsătură oarecum neaşteptată. N-ar fi exclus nici ca o persoană de la serviciu să încerce să te păcălească.
16-31 mai
în această perioadă va fi mare agitaţie la serviciu. Te vei implica în tot felul de activităţi, vei fi apreciat, dar vei şi munci foarte mult. Colaborările îţi vor da în continuare de furcă şi te-ai putea trezi cu surprize de tot felul în această direcţie. între 20 şi 25 mai ar fi de preferat să te ocupi de chestiuni de rutină care nu vor necesita o prea mare atenţie. Dacă doreşti să participi la discuţii pe teme financiare, fii cât de poate de prudent deoarece ai putea stârni nemulţumirile şefilor. în ultimele zile ale lunii vei avea un ritm mai accelerat şi vei reuşi să ajungi la zi cu toate proiectele pe care le ai de derulat. Eficienţa nu te va face de râs şi vei fi apreciat la toate nivelurile.
Zile favorabile
4 mai este o zi favorabilă comunicării cu prietenii.
5 mai este o zi favorabilă afacerilor cu parteneri străini.
Horoscop Lunar Mai 2013 Fecioara – DRAGOSTE
1-15 mai
Sentimentele tale sunt deosebit de profunde şi îţi doreşti mai mult ca oricând o consolidare a relaţiei cu fiinţa iubită. Din păcate, comunicarea cu el/ea nu va evolua nemaipomenit mai ales ia începutul lunii. N-ar fi exclus nici ca partenerul de suflet să fie obligat să plece într-o călătorie ceea ce vă va da amândurora peste cap planurile de petrecere a timpului liber. Pe la mijlocul intervalului şansa de a vă pune de acord asupra unor activităţi care vă interesează pe amândoi în egală măsură va fi mult mai mare. Tot atunci aţi putea participa la diverse activităţi sociale care vă vor face plăcere şi vă vor relaxa. La sfârşitul lunii chestiunile legate de serviciu îţi vor acapara din ce în ce mai mult gândurile, acesta fiind un motiv suficient de puternic pentru a atrage criticile partenerului.
16-31 mai
Serviciul te va solicita din ce în ce mai mult şi acest lucru îl va nemulţumi pe partenerul de suflet. Veţi avea tot felul de discuţii pe această temă şi, până la urmă, veţi reuşi să vă puneţi de acord, intre 18 şi 25 mai este posibil ca fiinţa iubită să se confrunte cu tot felul de neplăceri în plan profesional şi va avea nevoie într-o mai mare măsura de sprijinul şi înţelegerea ta. N-ar fi exclus nici să aibă neînţelegeri cu o persoană cu autoritate din familie. Spre sfârşitul lunii ai putea pleca într-o călătorie, ocazie cu care vei face o cunoştinţă care te va entuziasma din punct de vedere sentimental. Chiar dacă nu va fi o relaţie de lungă durată vei avea toate şansele să te simţi cât se poate de confortabil.
Horoscop Lunar Mai 2013 Fecioara – Zile nefavorabile
6 mai este o zi defavorabilă semnării actelor.
25 mai este o zi defavorabilă sănătăţii tale.
Horoscop Lunar Mai 2013 Fecioara – SĂNĂTATE
1-15 mai
Pe tot parcursul intervalului vei beneficia de un excelent echilibru energetic ceea ce-ţi va permite să faci faţă cu bine tuturor provocărilor. Vei fi energic şi dornic să te implici în cât mai mult proiecte. Activităţile practice te vor avantaja deschizându-ţi parcă şi mai mult apetitul pentru muncă. Din punct de vedere mental vei funcţiona la parametri maximi, iar dacă vei avea de dat un examen, rezultatele vor fi, cu siguranţă, îmbucurătoare. Capacitatea de a face conexiuni rapide, inteligenţa practică şi un plus de creativitate îţi vor da posibilitatea să ieşi în evidenţă oriunde te vei duce. N-ar fi exclus, totuşi, să ai parte de răceli uşoare sau de dureri de cap pe aproape tot parcursul intervalului.
16-31 mai
Starea ta fizică continuă să fie excelentă şi vei munci neobosit pe tot parcursul intervalului. Activităţile practice te vor avantaja parcă mai mult decât până acum. Randamentul tău intelectual va fi bun, dar nu chiar ca până acum. între 16 şi 18 mai vei fi ceva mai împrăştiat, deci ai putea greşi cu uşurinţă. în acest caz ar fi de dorit să te consulţi cu cineva de încredere, altfel ai putea avea şi surprize mai puţin plăcute. Dacă ai o suferinţă cronică, fii foarte atent căci ea s-ar putea accentua în intervalul 23-26 mai. Oricum, în aceste zile zona cea mai sensibilă va fi cea legată de gât şi plămâni. N-ar fi exclus nici să ai parte de o alergie alimentară. în ultimele zile ale lunii încearcă să îţi petreci cât mai mult din timpul liber în afara casei.
MESERII
Fecioara e un foarte bun executant, rapid, precis, meticulos, eficient, modest. Munceşte cu plăcere, dar nu are imaginaţie. I se potrivesc meseriile: mecanic, ceasornicar, militar.
Horoscop Lunar Mai 2013 Fecioara – BANI
1-15 mai
Mai ales în prima săptămână a lunii activităţile intelectuale se vor dovedi a fi de succes căci ţi-ar putea aduce câştiguri suplimentare. De asemenea, dacă eşti implicat în afaceri cu parteneri străini, şansa va fi de partea ta. Cheltuielile vor fi, însă, şi ele destul de mari şi vor fi făcute atât în scop de divertisment, cât şi pentru a satisface mofturile copiilor sau ale persoanelor mai tinere din familie. Dacă va trebui să pleci într-o călătorie pe la jumătatea intervalului, este bine să ştii că va trebui să faci faţă unor cheltuieli suplimentare. Spre sfârşitul perioadei este posibil să ţi se propună o colaborare care, chiar dacă te va obliga la un efort destul de mare, se va dovedi cât se poate de avantajoasă din punct de vedere financiar.
16-31 mai
Câştigurile în această perioadă vor veni atât prin intermediul serviciului, dar şi a unor colaborări în care eşti implicat de mai mult timp. în primele zile ale perioadei ai putea pune la punct, alături de partener, o strategie de îmbunătăţire a veniturilor. N-ar fi exclus nici ca ea/el să aibă parte de un câştig ce va îmbunătăţi situaţia financiară a familiei. în cazul în care doreşti să cumperi un obiect de mobilier sau să faci unele reamenajări în cămin jumătatea perioadei se va dovedi favorabilă. Cheltuielile cu copiii vor fi în continuare destul de mari, dar şi activităţile tale de divertisment îţi vor goli buzunarele. La sfârşitul lunii este posibil să ai parte de o mică surpriză plăcută.
DRAGOSTE
Este destul de rezervat în plan afectiv. Viaţa sa erotică nu e prea bogată şi nici nu-i acordă o atenţie deosebită. Partener ideal: Taur, Capricorn

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017