Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Fecioara Iulie 2013

/
/
/
503 Views

Previziuni Fecioară (24.08 – 22.09)
Semn de pământ, mutabil, feminin • Planetă dominantă: Mercur • Piatră preţioasă: sardonixul • Zi norocoasă: miercuri • Culoare: gri • Metal: argintul • Numere norocoase: 4 şi 8 • Verb caracteristic: a analiza • Locuri prielnice: oraşele mici C* Zonă erogenă: abdomenul • Calităţi: meticulozitate, conştiinciozitate, realism • Defecte: nervozitate, niciodată mulţumit de sine sau de ceilalţi
CARACTERIZARE GENERALĂ
Conjunctura generală se arată favorabilă pentru tine în această lună. Jupiter se va afla în zodia Racului făcând un aspect favorabil, de sextil, cu zodia ta de naştere. Lucrurile îţi vor ieşi mai uşor, iar calităţile tale vor ieşi în evidenţă parcă mai mult decât până acum. Cei din jur te vor aprecia şi vei avea posibilitatea să-ţi lărgeşti cercul de prieteni. Saturn, va da greutate realizărilor tale aşa că, nu te pierde în activităţi mărunte şi, mai de gravă, implică-te în proiecte de anvergură. Alături de Jupiter în zodia Racului se vor mai afla Soarele, Mercur şi Marte, semn că preocupările sociale îţi vor ocupa o bună parte din timp şi vor fi în centrul intereselor tale. Neptun aflat în opoziţie cu zodia ta de naştere, te va face mai creativ, dar şi ceva mai idealist ceea ce te-ar putea determina să ceri prea mult de la cei apropiaţi. Pluton, aflat în zodia Capricornului, îţi va conferi o excelentă capacitate de concentrare, dar şi de autoregenerare.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Fecioara – CARIERA
1-15
Traversezi o perioadă destul de agitată la serviciu în sensul că vei avea tot felul de discuţii cu superiorii ierarhici ceea ce-ţi va crea o stare de iritare şi nemulţumire. Este posibil şi să ţi se repartizeze sarcini noi, destul de dificile, pentru a căror finalizare va trebui să munceşti din greu. Pe de altă parte. Relaţia cu colegii, deşi şi ea destul de agitată, îţi va aduce şi motive de satisfacţie. Sprijinul lor va veni exact atunci când vei avea nevoie aşa că, nu vei avea motive să te plângi.
16-31
Conjunctura generală se va atenua aşa că, la slujbă lucrurile vor evolua fără stresuri deosebite, încetul cu încetul relaţia cu şefii se va ameliora şi vei reuşi să comunici cu aceştia în mod eficient. Dacă doreşti să obţii o aprobare şansa ţi-ar putea surâde după data de 21 iulie. în schimb, în intervalul 20-23 iulie este posibil să faci un drum pentru a rezolva chestiunile legate de serviciu, ocazie cu care vei face o cunoştinţă ce ţi-ar putea fii de un real folos în viitor. Ultimele zile ale lunii se vor dovedi defavorabile comunicării în zona serviciului.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Fecioara – DRAGOSTE
1-15
Trăirile tale sunt foarte puternice, dar nu reuşeşti întotdeauna să ţi le manifeşti, aşa cum ţi-ai dori. Va trebui să înveţi să-ţi exprimi sentimentele, altfel relaţia cu fiinţa iubită va avea şi momente mai puţin fericite. în schimb, relaţia cu prietenii va evolua excelent şi acest lucru te va ajuta să te echilibrezi din punct de vedere afectiv. N-ar fi exclus nici să faci o cucerire din anturajul apropiat. Dacă doreşti să lămureşti câte ceva cu prietenii, este bine să ştii că perioada actuală nu-ţi este tocmai favorabilă.
16-31
Nevoia de manifestare în plan sentimental tinde să se accentueze. Ai putea să-ţi petreci ceva mai mult timp cu fiinţa iubită, să participaţi împreună la diverse activităţi sociale, să vă întâlniţi cu prietenii. Pe de altă parte, ar fi bine să eviţi discuţiile despre chestiuni financiare deoarece rezultatele nu vor fi chiar cele pe care ţi le doreşti. Dacă eşti căsătorit, intervalul 25-28 iulie nu se anunţă tocmai favorabil căci impulsivitatea, lipsa de control te poate aduce în situaţia de a avea discuţii aprinse cu partenerul.

Horoscop Lunar Iulie 2013 Fecioara – SANATATE
1-15
Pe aproape tot parcursul perioadei vei fi irascibil şi lipsit de răbdare. Tendinţa de a te implica în foarte multe activităţi te va împiedica să faci lucrurile temeinic aşa cum eşti obişnuit şi acest lucru îţi va crea o stare de nemulţumire. Pe de altă parte, şansa va începe să-ţi surâdă astfel încât şi tu vei avea motive să fii mai optimist. Din punct de vedere mental în a doua jumătate a intervalului eficienţa ta va fi maximă. Rigurozitatea şi inspiraţia se vor îmbina în mod fericit şi-ţi vor permite să iei decizii optime în activităţile în care eşti implicat. Totul e să nu te grăbeşti.
16-31
Şi în această perioadă vei deborda de energie, dar din fericire, vei reuşi să ţi-o canalizezi într-un mod mai eficient. Optimismul şi bună dispoziţie te vor caracteriza într-o şi mai mare măsură ca până acum şi asta va influenţa parcă şi evenimentele. începând cu data de 23 iulie ar trebui să-ţi faci un program ceva mai relaxat, chiar dacă energia nu-ţi lipseşte. Traversezi o perioadă în care inima ta este ceva mai sensibilă şi orice suprasolicitare îţi poate face rău.

Horoscop Lunar Iulie 2013 Fecioara – BANI
1-15
Din punct de vedere material eşti destul de mulţumit căci eforturile pe care le faci se dovedesc a fi de succes. Doar în primele două zile ale lunii se pot ivi ceva încurcături cu banii sau poate nu vei putea face o cumpărătură pe care ţi-o doreşti. în schimb, între 4 şi 10 iulie, ai putea face o investiţie sau ai putea pune în practică un proiect. Ceva bani vei câştiga prin intermediul serviciului sau al activităţilor sociale în care eşti implicat. Vei avea o mai mare plăcere de a cheltui decât în mod obişnuit.
16-31
în continuare îţi face plăcere să cheltuieşti şi să-ţi satisfaci micile mofturi, dar ar fi de preferat să nu exagerezi. Dacă în această perioadă vei pleca în concediu va trebui să iei ceva mai mulţi bani la tine, altfel vei rămâne cu buzunarele goale înainte de a te întoarce acasă şi n-o să-ţi vină bine. Spre sfârşitul lunii fii foarte atent căci o persoană în care ai încredere ar putea încerca să te păcălească. Evită să dai sau să iei bani cu împrumut până nu-ţi sunt clare condiţiile în care faci acest lucru. Orice ai face, trebuie să fii prevăzător!
Simbolism
Fecioara desemnează timpul recoltelor şi al culesului unor fructe, timpul când influxurile verii se dispersează. Acţiunea sa este aceea de a strânge, de a economisi, de a aduna meticulos.
Cum e ca prieten
Prietenii se pot baza pe nativul Fecioară deoarece este unul dintre cele mai responsabile semne din zodiac. Are soluţii
pentru orice pe lumea asta, în afară de lucrurile pe care le poate considera sacre: Dumnezeu, destin, lege etc. Nimeni nu este mai potrivit decât Fecioară să te îmbărbăteze şi să-ţi dea o idee strălucită când nu mai ai soluţii.
Cum e ca partener de afaceri
Nativii acestei zodii dau dovadă de o bună mobilitate în afaceri. Au curaj şi inspiraţie în activităţile comerciale şi o mare putere de convingere asupra colaboratorilor. Fecioara va dori tot timpul să cunoască tot mai multe îndeletniciri şi o vom găsi adesea perfecţionându-se.
Cum este în dragoste Din punct de vedere afectiv, Fecioara este destul de rezervată. Viaţa sa erotică nu e prea bogată şi nici nu-i acordă o atenţie deosebită.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 + = 61

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017