Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Fecioara August 2014

/
/
/
663 Views

Horoscop Lunar Zodia Fecioara August 2014
Fecioară
(24.08 – 22.09)
Semn de pământ, mutabil, feminin • Planetă dominantă: Mercur • Piatră preţioasă: sardonixul € Zi norocoasă: miercuri • Culoare: gri • Metal: argintul • Numere norocoase: 4 şi 8 • Verb caracteristic: a analiza • Locuri prielnice: oraşele mici • Zonă erogenă: abdomenul • Calităţi: meticulozitate, conştiinciozitate, realism • Defecte: nervozitate, niciodată mulţumit de sine sau de ceilalţi

Horoscop Lunar Fecioara August 2014

CARACTERIZARE GENERALĂ
Saturn se va afla de la începutul până la sfârşitul lunii în zodia Scorpionului, în relaţie favorabilă cu zodia ta de naştere. Te vei bucura de stabilitate, dar şi de un plus în ceea ce priveşte inteligenţa practică şi capacitatea de sinteză. Nevoia de comunicare va fi, însă, ceva mai redusă decât până acum. Alături de Saturn şi Marte se va afla în Scorpion, ceea ce-ţi va conferi energie fizică şi mentală, dar te va determina în anumite momente să ai reacţii verbale necontrolate.
Soarele, Mercur, Venus şi Jupiter se vor afla în zodia Leului, casa a Xll-a în horoscopul tău general. Aşadar, vei fi tentat să te implici în tot felul de activităţi pe care vei dori să le ţii departe de ochii lumii. De asemenea, în jurul tău vor fi persoane care vor ţese tot felul de intrigi şi ar fi bine să fii prudent în această direcţie. N-ar fi exclus ca unele din reacţiile tale să determine o persoană să te duşmănească. Mai mare prudenţă în modul cum te comporţi ca să nu naşti iritaţii inutile.

Horoscop Lunar August 2014 Fecioara – CARIERĂ

Horoscop Lunar August 2014 Fecioara – CARIERĂ – 1-15 August
Vei fi dornic să te afirmi la serviciu şi vei dori să-ţi pui în practică unul dintre planurile tale mai vechi. Autoritatea ta va putea să se exprime cu mai multă uşurinţă în primele zile ale intervalului. Fii atent, căci o vorbă spusă la întâmplare ar putea aduce şi duşmani. în cazul în care ai de semnat diverse documente, fii atent căci în intervalul 1-6 august este posibil să apară tot felul de probleme. Cineva care nu te prea iubeşte ţi-ar putea pune beţe-n roate, pe la mijlocul intervalului astfel încât unele dintre proiectele în care eşti implicat vor stagna.
Horoscop Lunar August 2014 Fecioara – CARIERĂ – 16-31 August
Vei munci mult pentru a face faţă activităţilor în care eşti implicat la serviciu, dar lucrurile nu vor ieşi întotdeauna aşa cum îţi doreşti. O perioadă mai dificilă va fi cea cuprinsă între 18 şi 20 august, când vei fi mai împrăştiat şi ai putea greşi cu uşurinţă. în aceste zile ar fi de preferat să te ocupi de activităţi de rutină, iar dacă eşti implicat în colaborări să fii cât se poate de prudent în luarea deciziilor. în perioada imediat următoare, mai exact între 21 şi 23 august, există condiţii pentru a avea o reuşită.

Horoscop Lunar August 2014 Fecioara – DRAGOSTE

Horoscop Lunar August 2014 Fecioara – DRAGOSTE- 1-15 August
Sentimentele tale sunt profunde, iar nevoia de a le exprima este ceva mai mare decât până acum. Există şi unele nemulţumiri din trecut, care tind să iasă la iveală şi care nu-ţi dau pace. N-ar fi exclus nici să doreşti să revii la o dragoste mai veche. Entuziasmul sentimental în relaţia cu partenerul tinde să crească, dar pentru a reuşi să păstrezi un echilibru ar fi bine ca pretenţiile tale să nu fie exagerate. Relaţia cu prietenii evoluează cum nu se poate mai bine, iar sprijinul lor îţi va fi de un real folos.
Horoscop Lunar August 2014 Fecioara – DRAGOSTE- 16-31 August
Eşti foarte implicat în relaţia cu partenerul, iar timpul liber petrecut în compania acestuia te-ar putea ajuta să te relaxezi, dar şi să lămureşti unele nemulţumiri mai vechi. Trebuie să fii foarte atent la tonul pe care-l foloseşti, căci persoana iubită este ceva mai sensibilă în această perioadă, ceea ce va face comunicarea mai dificilă. Iniţiativele tale în plan sentimental se vor bucura de succes mai ales în intervalul 22-24 august. în această perioadă aţi putea pleca, împreună, într-o călătorie sau măcar aţi putea ieşi împreună cu prietenii la diverse activităţi în aer liber.

Horoscop Lunar August 2014 Fecioara – SANATATE

Horoscop Lunar August 2014 Fecioara – SANATATE- 1-15 August
Eşti vioi şi dornic să te implici în tot felul de activităţi practice, calităţile tale având astfel ocazia să fie puse în valoare. Dacă până a- cum ai avut o problemă de sănătate este foarte posibil ca ea să se rezolve. în primele zile ale lunii va trebui să fii ceva mai atent, căci pot apărea diverse probleme de sănătate legate de aparatul digestiv. Mai sensibil vei fi şi în perioada 8-11 august, când o problemă mai veche de sănătate ar putea reveni în atenţia ta. N-ar fi exclus nici să te confrunţi cu o durere de cap mai rebelă.
Horoscop Lunar August 2014 Fecioara – SANATATE- 16-31 August
Starea generală este în continuare bună căci dispui de o cantitate impresionantă de energie fizică, dar şi mentală. Ai capacitatea de a te implica în mai multe activităţi fără să te obosească eforturile pe care trebuie să le faci în direcţii diferite. De asemenea, beneficiezi şi de o bună capacitate de autore-generare, aşa că eventualele probleme de sănătate vor putea fi depăşite din mers. Dacă ai probleme de natură cardiacă va trebui să fii ceva mai ponderat. La începutul intervalului, şi capacitatea de concentrare va fi ceva mai scăzută.
ZILE FAVORABILE
17 august este o zi favorabilă situaţiei financiare.
26 august este o zi favorabilă activităţilor sociale.
ZILE NEFAVORABILE
24 august este o zi nefavorabilă călătoriilor.
26 august este o zi nefavorabilă sănătăţii.

Horoscop Lunar August 2014 Fecioara – BANI

Horoscop Lunar August 2014 Fecioara – BANI- 1-15 August
Situaţia financiară nu-ţi va ridica probleme, chiar dacă se vor mai înregistra blocaje în ceea ce priveşte afacerile tale. în primele zile ale lunii se întrevăd cheltuieli pentru activităţile de divertisment pe care ţi le-ai programat. N-ar fi exclus nici să pierzi o sumă de bani la jocurile de noroc. Prietenii ţi-ar putea da unele informaţii ce-ţi vor fi de ajutor în rezolvarea unor chestiuni cu care te-ai confruntat până acum. în a doua jumătate a intervalului, participarea la o activitate socială ţi-ar putea aduce şi unele câştiguri.
Horoscop Lunar August 2014 Fecioara – BANI- 16-31 August
Un proiect în care eşti implicat de mai mult timp ar putea prinde contururi reale şi te-ar putea ajuta să-ţi îmbunătăţeşti situaţia materială. Pe de altă parte, vei fi tentat să te implici într-o afacere la limita legalităţii, dar riscurile sunt mari şi ar fi bine să te arăţi ceva mai prudent. Oricum, pentru câştigurile pe care le vei avea va fi nevoie de multă alergătură, de negocieri şi discuţii de tot felul. Este posibil să fii obligat să pleci la drum pentru a semna un contract. Oricum, comunicarea cu partenerii de afaceri va fi bună cu excepţia intervalului 18-20 august.
CO

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − 26 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017