Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Capricorn Septembrie 2013

/
/
/
860 Views

Capricorn (22.12-20.01)

Horoscop Lunar Capricorn Septembrie

CARACTERIZARE GENERALĂ
Saturn, patronul zodiei tale de naştere, se va afla în această lună în zodia Scorpionului făcându-te mai închis, mai rezervat. Pe de altă parte, vei beneficia de o excelentă capacitate de autoregenerare, de un plus de perseverenţă şi tenacitate. Jupiter se va afla şi în această lună în zodia Racului semn că vei fi deosebit de avantajat de colaborări, dar, pe de altă parte, vei avea şansa de a-ţi consolida relaţia de dragoste. De asemenea, este o perioadă oportună pentru a face sau a primi o cerere în căsătorie. în ansamblu, se poate spune că şansa te va avantaja chiar dacă te va obliga la un efort destul de mare; în definitiv cu asta eşti obişnuit. Neptun se va afla pe tot parcursul lunii în zodia Peştilor accentuându-ţi interesul pentru călătorii, dar şi pentru comunicare. Nevoia de a te informa, de a afla lucruri noi şi interesante va fi mult mai accentuată. De asemenea, vei beneficia de un plus de intuiţie şi creativitate.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Capricorn– CARIERĂ
•1-15
în această perioadă activităţile de colaborare se vor dovedi a fi avantajoase pentru tine şi-ţi vor permite realizări mai deosebite. Pentru a rezolva chestiuni legate de serviciu este posibil să fii trimis într-o delegaţie ceea ce-ţi va permite să îmbini plăcutul cu utilul. N-ar fi exclus nici să fie nevoie să dai un examen sau să finalizezi o activitate intelectuală. Oricum, relaţia cu superiorii ierarhici se anunţă bună, iar eforturile tale îi vor convinge pe deplin că eşti o persoană căreia merită să-i aloce toată încrederea.
•16-31
Vei avea destul de mult de lucru pe tot parcursul intervalului şi va trebui să fii organizat şi eficient, altfel nu vei reuşi să dovedeşti. Conştiinciozitatea de care dai dovadă în general va fi apreciată atât de şefi, cât şi de colegi. La începutul intervalului este posibil ca o persoană din anturajul de la serviciu să se confrunte cu o serie de probleme personale şi va trebui să-i dai o mână de ajutor pentru a nu rămâne în urmă cu proiectele profesionale. Spre sfârşitul lunii o activitate pentru care ai muncit mult ar putea fi încheiată.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Capricorn– DRAGOSTE
•1-15
Traversezi o perioadă în care ai toate şansele să-ţi consolidezi relaţia cu partenerul. Dacă nu eşti căsătorit poţi să iei o decizie în acest sens. în cazul în care eşti căsătorit, partenerul de viaţă va avea tot felul de realizări de care vă veţi bucura împreună. Ar fi de preferat să-ţi petreci mai mult timp în compania acestuia pentru a face proiecte de viitor, dar şi pentru a participa la diverse activităţi care vă vor da ocazia să vă relaxaţi. N-ar fi exclus ca unul dintre părinţii fiinţei iubite să se confrunte cu o problemă de sănătate.
•16-31
Norocul îţi surâde aşa că, nu ai de ce să te plângi din punct de vedere sentimental, căci relaţia cu partenerul evoluează cât se poate de bine. Dacă doreşti să te pui de acord cu acesta asupra unor proiecte importante pentru tine, acum este momentul să încerci o discuţie pe o astfel de temă. La începutul intervalului aţi putea pleca într-o călătorie ceea ce va fi o bună ocazie de a vă simţi excelent împreună. La sfârşitul lunii veţi avea unele discuţii pe teme financiare, dar veţi reuşi repede să ajungeţi la un acord.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Capricorn– SĂNĂTATE
•1-15
Din punct de vedere mental vei funcţiona excelent, iar deciziile pe care le vei lua se vor dovedi inspirate. De asemenea, dacă eşti implicat într-o activitate intelectuală, dacă ai de dat examene sau de făcut faţă unor proiecte dificile, calităţile tale mentale îţi vor permite să faci faţă cu brio şi chiar să fii apreciat. De asemenea, este bine să ştii că orice fel de călătorie îţi va îmbunătăţi starea de spirit şi te va ajuta să fii mai eficient. Zona cea mai sensibilă va fi în această perioadă stomacul aşa că, va trebui să fii ceva mai atent în ceea ce priveşte alimentaţia.
•16-31
Din punct de vedere fizic nu vei deborda de energie aşa că, ar fi de preferat să nu exagerezi cu activităţile. Ocupă-te de chestiunile importante şi încearcă să o faci pas cu pas, fără nici o grabă. Starea psihică însă, este bună şi acest lucru te ajută să te mobilizezi cu mai multă uşurinţă. Stomacul va fi ceva mai sensibil şi va trebui să fii foarte atent în perioada 17-23 septembrie când ai putea avea mici neplăceri. Tratează cu toată atenţia orice simptom, altfel ar putea să apară complicaţii de tot felul.
ZILE FAVORABILE
•3 septembrie este o zi favorabilă îmbunătăţirii sănătăţii.
•14 septembrie este o zi favorabilă situaţiei financiare.
ZILE NEFAVORABILE
•11 septembrie este o zi nefavorabilă relaţiei cu prietenii.
•24 septembrie este o zi nefavorabilă activităţilor gospodăreşti.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Capricorn– Bani
• 1-15
Situaţia financiară se anunţă mulţumitoare chiar dacă te vei mai confrunta cu oarece probleme. Este posibil să fii obligat să faci tot felul de investiţii în cămin, ceea ce nu-ţi va conveni, dar nici nu va fi cale de întors. Vor exista tot felul de discuţii cu părinţii legate de modul în care alegi să cheltuieşti banii, dar, până la urmă, vei reuşi să-ţi impui punctele de vedere. O perioadă destul de nefastă pentru finanţele tale va fi cea cuprinsă între 5 şi 12 septembrie când vei avea parte de tot felul de cheltuieli nedorite. Din acest motiv trebuie să fii prudent la maximum.
• 16-31
Tendinţa de a cheltui va fi destul de mare pe tot parcursul perioadei şi ar fi de preferat să încerci să te cenzurezi. O rudă apropiată îţi va da nişte bani sau poate te va sprijini să rezolvi câte ceva în plan material. Pe de altă parte, şi în cămin vor fi tot felul de cheltuieli neprevăzute cărora nu te vei putea sustrage. Ceva câştiguri ar putea veni datorită activităţilor intelectuale în care eşti implicat sau în urma unui rezultat pozitiv la un examen. Dacă doreşti să faci o investiţie, fii cât se poate de prudent şi analizează totul detaliu cu detaliu. Chibzuinţă te va scuti de multe neplăceri, chiar dacă tentaţiile sunt foarte mari.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 + = 43

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017