Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Capricorn Mai 2013

/
/
/
474 Views

Horoscop Lunar Capricorn Mai 2013

CARACTERIZARE GENERALA:
Semn de pământ, cardinal, feminin • Planeta dominantă: Saturn
• Piatra preţioasă: onixul • Zi norocoasă: sâmbătă ** Numere norocoase: 1 şi 3 • Culoare: verde închis şi negru • Metal: plumbul
• Verb caracteristic: a utiliza • Locuri prielnice: cele retrase şi liniştite
• Zonă erogenă: spatele, abdomenul, genunchii • Calităţi: stabilitate, hărnicie, tenacitate • Defecte: încăpăţânare, intoleranţă
Şi în această lună zodia ta de naştere va găzdui planeta Pluton ceea ce-ţi va conferi putere de concentrare, ambiţie, perseverenţă. Din păcate, Pluton va avea deplasare retrogradă şi, în plus, va face un aspect nefast, de cuadrat, cu Uranus. Este posibil să apară tot felul de evenimente neaşteptate în cămin sau în familie. N-ar fi exclus să apară necesitatea schimbării domiciliului, iar în ceea ce te priveşte vei fi mai independent decât în mod obişnuit. Saturn va rămâne în zodia Scorpionului, ceea ce-ţi va influenţa într-o oarecare măsură relaţia cu prietenii. Vei fi tentat mai de grabă să-ţi consolidezi vechile prietenii decât să te implici în relaţii noi. Având în vedere deplasarea retrogradă a planetei Saturn, este posibil ca unele neînţelegeri mai vechi din relaţia cu prietenii să revină în atenţia ta. Neptun se va afla în zodia Peştilor ceea ce te va face mai intuitiv, mai crea –
PERSONALITĂŢI
Cary Grant, Kevin Costner, Dolly Parton
Horoscop Lunar Mai 2013 Capricorn – CARIERA
1-15 mai
Vei fi destul de preocupat de chestiunile de la serviciu şi vei avea ceva de lucru în aceasta perioadă. Totuşi, vei beneficia de o excelentă atmosferă la serviciu, colegii te vor ajuta aşa că, eforturile nu te vor obosi. Este posibil să stal peste program în unele zile, dar în felul acesta vei avea posibilitatea să rezolvi o lucrare care ţi-a dat ceva de furca până acum. Pe la mijlocul intervalului unul dintre colegi va avea o problemă şi va trebui să mai preiei şi tu din sarcinile lui. O atmosferă ceva mal lejeră va fi spre sfârşitul perioadei când proiectele pe care le-ai avut până acum vor fi deja încheiate. Dacă doreşti să iei o decizie în plan profesional, sfătuieşte-te cu rudele apropiate!
16-31 mai
în această perioadă vor fi din ce în ce mai multe de făcut la serviciu. Este posibil să participi la negocieri sau vei discuta împreună cu colegii despre strategiile pe care ar trebui să le abordaţi de acum înainte. Fii atent, căci până aproape de sfârşitul intervalului comunicarea cu cei din anturajul de la serviciu va fi destul de dificilă şi ar putea să apară oarece încurcături. Cât se poate de atent va trebui să fii şi dacă ai de semnat orice fel de acte. în ultimele zile ale lunii vei reuşi să te concentrezi cu mai multă uşurinţă şi vei fi mai atent. Aşadar, dacă ai ceva important de rezolvat, amână pentru după data de 29 mai. Tot atunci ai putea primi o aprobare la o cerere mal veche.
Horoscop Lunar Mai 2013 Capricorn – ZILE FAVORABILE
4 mai este o zi favorabilă relaţiei cu fiinţa iubită.
30 mai este o zi favorabilă chestiunilor materiale.
Horoscop Lunar Mai 2013 Capricorn – DRAGOSTE
1-15 mai
Te vei dedica trup şi suflet fiinţei iubite, iar atitudinea ta va fi apreciata aşa cum se cuvine. Vei reuşi să-ţi păstrezi cât mai mult timp pentru a ţi-l petrece în compania partenerului, iar ocaziile dea vă distra sau de a pleca într-o călătorie nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Mai ales in perioada 1 -9 mai vei putea să dezbaţi proiecte de interes comun, dar atenţie! Evită să insişti în a-ţi susţine prea mult punctele de vedere. Spre sfârşitul intervalului partenerul de suflet s-ar putea confrunta cu o problemă de sănătate. Din fericire, nu va fi ceva grav aşa că, nu sunt motive de îngrijorare. în ultimele zile este posibil să revezi un prieten mai vechi.
16-31 mai
Activităţile de la serviciu îţi ocupă tot mai mult timpul şi gândurile ceea ce ar putea atrage critici aspre din partea fiinţei iubite. încearcă să-i explici problemele cu care te confrunţi şi în felul acesta te vei bucura de înţelegere deplină. La începutul intervalului n-ar fi exclus să faci o cucerire din anturajul de la serviciu. Este puţin probabil însă că va fi o relaţie de durată. în zilele de 25-27 mai ai putea încerca o excursie sau măcar o activitate în aer liber în compania partenerului. Va fi o bună ocazie să depăşiţi amândoi stresul cotidian şi să vă consolidaţi relaţia. Despre proiectele comune de viitor aţi putea discuta în ultimele zile ale lunii. N-ar fi exclus nici să ai parte de o surpriză plăcută.
Zile nefavorabile
13 mai este o zi defavorabilă sănătăţii.
25 mai este o zi defavorabilă comunicării cu cei din jur.
Horoscop Lunar Mai 2013 Capricorn – SĂNĂTATE
1-15 mai
In ansamblu se poate spune că starea ta generală este bună. Te bucuri de un surplus de energie fizică aşa că, pe tot parcursul perioadei vei Fi dinamic şi eficient în tot ceea ce vei întreprinde. O oarecare sensibilitate se va înregistra în ceea ce priveşte aparatul circulator. Dacă ai o suferinţă cronică în această zonă, este bine să-i acorzi toată atenţia. în rest, se poate spune că activităţile practice te vor avantaja. Pe cât posibil ai putea să-ţi foloseşti timpul liber pentru a practica un sport sau măcar pentru a ieşi la plimbare. După data de 10 mai vei fi tentat să exagerezi cu consumul de alcool, cafea sau tutun, ceea ce nu va fi în avantajul sănătăţii tale. în schimb, tratamentele naturiste vor avea efecte excelente.
16-31 mai
in această perioadă sănătatea va fi între priorităţile tale. Energia fizică va fi în continuare la nivel maxim şi ai putea să treci peste eventualele simptome cu superficialitate. Ar fi bine totuşi să reacţionezi prompt căci altfel s-ar putea să ai neplăceri în viitor. Aparatul digestiv va fi ceva mai sensibil în prima jumătate a intervalului deci n-ar fi rău să-ţi faci un regim alimentar echilibrat. De asemenea, este bine să ştii că până aproape de sfârşitul lunii tratamentele naturiste vor avea efecte excelente. între 24 şi 27 mai este posibil să apară unele probleme de natură cardiacă, deci evită să te implici în activităţi care să te suprasolicite. De asemenea, evită să porţi discuţii în contradictoriu, căci ele ar putea avea ca efect creşterea tensiunii arteriale.
MESERII
Este un foarte bun conducător, indiferent de sfera de activitate. I se potrivesc meseriile de: agricultor, fermier, miner, profesor, muzeograf, bibliotecar sau arheolog.
Horoscop Lunar Mai 2013 Capricorn – BANI
1-15 mai
Chestiunile materiale vor fi deosebit de importante pentru tine. Ai în plan unele activităţi gospodăreşti care te-ar putea obliga la cheltuieli destul de mari. Părinţii ar putea avea nevoie de sprijinul tău financiar aşadar, va trebui să iei şi acest lucru în calcul. Oricum, tendinţa de a cheltui este ceva mai mare decât în mod obişnuit şi, cel puţin la începutul lunii, o vei face mai ales în scop de divertisment. Pe la jumătatea intervalului ai putea să pui la punct detalii pentru o investiţie de mai mare anvergură, in acest caz insă nu trebuie să aştepţi ca rezultatele să se vadă imediat. Propunerile pe care ţi le vor face prietenii, vor trebui analizate cu toată atenţia.
16-31 mai
Iţi doreşti să faci cheltuieli în compania fiinţei iubite şi mai ales pentru punerea în practică a proiectelor pentru timpul liber. Părinţii se vor ţine de capul tău să mai faci unele economii sau chiar să îi ajuţi şi pe ei. Nu iţi va fi foarte uşor să păstrezi echilibrul bugetar, dar cum eşti o persoană organizată, vei reuşi. Ceva câştiguri ar putea veni din zona serviciului, dar n-ar fi exclus nici să primeşti un ajutor de la rudele apropiate sau de la prieteni. Dacă doreşti un împrumut avantajos sunt şanse să îl obţii în ultimele zile ale lunii. Tot atunci ai putea finaliza o activitate intelectuală care-ţi va aduce şi ea un mic câştig, in ultimele zile ale lunii ai putea primi o sumă suplimentară de la serviciu.
DRAGOSTE
Este o persoană destul de rezervată şi cu greu îşi va face cunoscute sentimentele. Are nevoie de un partener ambiţios şi statornic. Partener ideal: Taur, Fecioară

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 1

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017