Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Capricorn Iunie 2013

/
/
/
355 Views

HOROSCOP LUNAR IUNIE 2013 – Capricorn
Capricorn
(22.12-20.01)
Semn de pământ, cardinal, feminin • Planeta dominantă: Sa turn • Piatră preţioasă: onixul • Zi norocoasă: sâmbătă • Numere norocoase: 1 si 3 • Culoare: verde închis şi negru • Metal: plumbul • Verb caracteristic: a utiliza * Locuri prielnice: cele retrase si liniştite > Zonă erogenă: spatele, abdomenul, genunchii * Calităţi: stabilitate, hărnicie, tenacitate • Defecte: încăpăţânare, intoleranţă
CARACTERIZARE GENERALĂ
Pluton se va afla pe tot par cursul lunii în zodia ta de naştere accentuându-ţi încăpăţânarea şi făcându-te ceva mai intolerant. Pe de altă parte, capacitatea de concentrare, dar şi de auto-regenerare vor creşte considerabil. Din păcate, Pluton face o relaţie de cuadrat cu Uranus, aflat în zodia Berbecului, semn că ai putea face schimbări majore în casă sau, oricum, ţi-ai putea dori astfel de schimbări. Saturn se va afla în zodia Scorpionului şi va face un aspect favorabil, de sextil cu zodia
ta de naştere. Se poate spune deci că pe de-o parte vei fi deosebit de interesat de activităţile sociale, dar şi de relaţia cu prietenii, dar, pe de altă parte, cineva din anturaj s-ar putea confrunta cu probleme mari şi nu îl vei putea ajuta într-o prea mare măsură. începând cu data de 27 iunie Jupiter se va afla în zodia Racului, în opoziţie cu zodia ta de naştere şi pentru o bună bucată de vreme vei putea avea parte de colaborări de succes sau de consolidarea relaţiei cu partenerul.
> CARIERĂ
• 1-15
Ai în faţă o perioadă favorabilă chiar dacă destul de agitată în ceea ce priveşte profesia. Eforturile tale vor fi recunoscute până la urmă, dar atenţie căci unele neglijenţe te-ar putea încurca mai mult decât crezi. Dacă ai de semnat acte în intervalul 6-11 iunie, fii cât se poate de atent căci conjunctura astrală nu este favorabilă. Orice neglijenţă poate duce la încurcături care nu vor fi uşor de remediat. N-ar fi exclus nici ca în aceste zile să fii obligat să pleci într-o de legaţie ceea ce-ţi va da multe planuri peste cap.
• 16-30
Colaborările se vor dovedi a fi foarte importante pentru tine mai ales că-ţi vor da posibilitatea să-ţi pui în valoare inteligenţa practică şi rigurozitatea. Relaţia cu colegii va fi destul de agitată aşa că, nu vei miza într-o prea mare măsură pe sprijinul lor. Va trebui să te străduieşti de unul singur, dar asta nu va fi o problemă pentru tine. Pe la mijlocul intervalului una dintre iniţiativele tale mai vechi va da roade, ceea ce va reprezenta o sur priză plăcută pentru tine. în schimb, după data de 27 iunie lucrurile îţi vor ieşi ceva mai greu.
> DRAGOSTE
• 1-15
îţi doreşti consolidarea relaţiei cu fiinţa iubită, dar pentru asta va trebui să faci un efort şi să renunţi la încăpăţânare. în cazul în care eşti căsătorit vei avea tot felul de discuţii cu partenerul legate de chestiuni gospodăreşti şi ar fi bine să nu insişti să-ţi impui punctele de vedere. Oricum, până la urmă lucrurile vor ieşi aşa cum îţi doreşti. în a doua săptămână a intervalului unul dintre părinţi s-ar putea confrunta cu o neplăcere şi va trebui să petreci mai mult timp alături de acesta decât în compania fiinţei iubite.
• 16-30
Relaţia cu partenerul se va îmbunătăţi constant în acest interval. Neînţelegerile de până acum vor fi depăşite şi veţi reuşi să priviţi cu încredere spre viitor. Aveţi toate şansele să vă puneţi de acord asupra chestiunilor de interes comun. De asemenea, partenerul ţi-ar putea aduce la cunoştinţă o mică reuşită în plan profesional. Spre sfârşitul inter valului unele neînţelegeri mai vechi vor reveni în atenţia ta, dar acesta nu va fi altceva decât un excelent motiv de a le rezolva definitiv. Ori cum ziua de 28 iunie este debutul unei perioade mai lungi de realizări în plan sentimental.
1
> SĂNĂTATE
• 1-15
Trebui să fii cât se poate de atent la sănătate mai ales că energia fizică este sub nivelul obişnuit. Oboseşti mai uşor şi nu reuşeşti să te aduni pentru a rezolva eficient activităţile în care eşti implicat. Perioada 6-11 iunie se va dovedi a fi dificilă în ceea ce priveşte sănătatea. Este posibil să apară unele probleme pe fond nervos. De asemenea, te poţi confrunta cu dureri de cap, de dinţi sau cu o erupţie. Spre sfârşitul lunii conjunctura se va ameliora, dar chiar şi aşa încearcă să nu faci excese de nici un fel.
• 16-30
Starea de oboseală revine, dar totuşi te vei simţi ceva mai bine în această perioadă. Zona cea mai sensibilă va fi legată de aparatul respirator aşa că, dacă răceşti fii foarte atent şi ia medicamentele prescrise de doctor. Stomacul va fi ceva mai sensibil şi ar fi de preferat să încerci o alimentaţie cât mai uşoară. Din punct de vedere men tal vei funcţiona la limita superioară aşa că, activităţile intelectuale în care eşti implicat nu îţi vor ridica nici un fel de probleme. începând cu data de 27 iunie fii atent căci neglijenţele în ceea ce priveşte sănătatea te vor costa mult.
ZILE FAVORABILE
1 iunie este o zi favora bilă în plan financiar.
14 iunie este o zi favora bilă pentru carieră.
ZILE NEFAVORABILE
10 iunie este o zi în care pot apărea probleme legate de comunicarea cu cei din jur.
6 iunie este o zi nefavorabilă pentru activităţile de la serviciu.
BANI
• 1-15
Din punct de vedere financiar eşti cam nemulţumit căci ţi-ai pro pus să faci unele amenajări în că min şi nu găseşti fondurile nece sare. Ceva bani ţi-ar putea veni prin intermediul colaborărilor, dar, pe de altă parte, se vor ivi tot felul de cheltuieli neaşteptate şi-ţi va fi din ce în ce mai greu să te descurci. Pe la mijlocul intervalului este posibil ca o rudă să te ajute cu o sumă de bani şi în felul acesta te vei mai echilibra din punct de vedere financiar. Spre sfârşitul inter valului cineva îţi va face o surpriză sub forma unui cadou.
• 16-30
Nemulţumirile continuă să te apese, dar de fapt, situaţie nu este chiar atât de gravă. Cheltuielile sunt într-adevăr destul de mari, iar investiţiile în cămin nu pot fi amânate. Totuşi, câştigurile tind să crească astfel încât nu va fi o problemă să te descurci. Unul dintre părinţi ar putea avea şi el nevoie de sprijinul tău financiar, mai ales pe la jumătatea intervalului. Unul dintre prieteni ţi-ar putea da un sfat pe care, dacă-l vei urma ai pu tea obţine un câştig mulţumitor. Spre sfârşitul lunii partenerul va face o cheltuială cu care nu eşti de acord.
Simbolism
Acest semn marchează începutul iernii, în momentul când zilele sunt cele mai scurte. Asemeni naturii care pare împietrită, şi nativul este rezervat în manifestări.
Cum să cucereşti un Capricorn
Pentru a avea relaţii bune cu un Capricorn nu trebuie să-l contrazici sau contrariezi, ci mai degrabă să-l asculţi în tot ceea
ce spune. Nu este un om de societate şi discută numai chestiuni serioase, cu riscul de a deveni anti patic. Complimentele ca re i se adresează trebuie să fie sincere. Atunci când lucrurile nu merg aşa cum îşi doreşte pleacă fă ră a spune o vorbă.
Cum este în dragoste Este o persoană des tul de rezervată şi cu greu îşi va face cunoscute sentimentele. Are nevoie de
un partener ambiţios şi statornic şi de un mediu relaxat. Chiar dacă pare foarte rece, odată ce se va simţi în siguranţă se va dovedi un partener grijuliu şi afectuos.
Cum este în plan profesional
Este un foarte bun conducător indiferent de sfera de activitate. Are o extraordinară dorinţă de a se realiza în plan profesional.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 24 = 25

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017