Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Capricorn iulie 2013

/
/
/
653 Views

Previziuni Capricorn (22.12-20.01)
Semn de pământ, cardinal, feminin • Planeta dominantă: Saturn • Piatră preţioasă: onixul • Zi norocoasă: sâmbătă • Numere norocoase: 1 şi 3 • Culoare: verde închis ţi negru • Metal: plumbul • Verb caracteristic: a utiliza • Locuri prielnice: cele retrase şi liniştite • Zonă erogenă: spatele, abdomenul, genunchii • Calităţi: stabilitate, hărnicie, tenacitate 4 Defecte: încăpăţânare, intoleranţă
CARACTERIZARE GENERALĂ
Conjunctura generală te avantajează chiar dacă vei avea parte de o perioadă ceva mai agitată. Jupiter în zodia Racului şi alături de el Soarele, Mercur şi Marte vor face să traversezi o perioadă plină de evenimente minore cărora însă le vei face faţă cu bine. Colaborările vor fi în atenţia ta mai ales că este posibil să primeşti tot felul de oferte în această direcţie. Saturn, aflat în zodia Scorpionului, ţi-ar putea aduce unele nemulţumiri în relaţia cu prietenii. N-ar fi exclus
nici că o persoană din anturaj să se confrunte cu tot felul de neplăceri şi să aibă nevoie de sprijinul tău. Pluton se va afla în zodia ta de naştere şi în această lună conferindu-ţi pe de-o parte o bună capacitate de concentrare, perseverenţă şi tenacitate, iar pe de altă parte, te va face mai suspicios şi mai intolerant. Fii foarte atent la reacţiile pe care le ai, căci Marte în opoziţie cu zodia ta de naştere, spre sfârşitul lunii, ţi-ar putea aduce conflicte cu toţi cei apropiaţi.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Capricorn – CARIERA
1-15
La serviciu vei ieşi în evidenţă în această perioadă datorită calităţilor proprii. Este adevărat că în primele zile ale lunii vei avea unele nemulţumiri legate de situaţia financiară, dar ele se vor rezolva destul de repede. Este posibil să demarezi o activitate nouă care te va obliga la un efort suplimentar, ceea ce nu-ţi va fi uşor mai ales că unii colegii nu vor fi prea dornici să te ajute. Unele nemulţumiri mai vechi din relaţia cu aceştia vor reveni în atenţia ta şi este posibil să aveţi tot felul de discuţii.
16-31
Dialogul cu colegii va fi ceva mai agitat mai ales în prima săptămână a intervalului. Vei găsi şi persoane dornice să te sprijine astfel încât să realizezi ceea ce ţi-ai propus. Relaţia cu unul dintre colegi s-ar putea îmbunătăţi considerabil astfel încât să-l poţi considera chiar prieten. în cazul în care eşti implicat în colaborării, fii foarte atent căci după data de 26 iulie vor exista tot felul de probleme care te-ar putea determina să iei decizii radicale. încearcă să nu dai curs impulsivităţii de moment deoarece nu vei realiza mare lucru. Ba, chiar, există riscul să iei decizii greşite.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Capricorn – DRAGOSTE
1-15
Traversezi o perioadă în care sunt şanse mari să-ţi consolidezi relaţia cu fiinţa iubită şi chiar să iei decizia de a te căsători. Chestiunile sentimentale devin tot mai importante pentru tine şi o bună parte a timpului liber îl vei acorda partenerului. Dacă eşti singur sunt şanse mari să te implici într-o relaţie cu cineva din anturaj. în cazul în care eşti căsătorit, partenerul de viaţă ar putea avea o realizare mai deosebită, ceea ce te va bucura şi pe tine în egală măsură. Aţi putea pune la punct proiecte comune care să vă aducă amândurora satisfacţii.
16-31
Relaţia cu fiinţa iubită continuă să fie prioritară pentru tine, dar din cauza impulsivităţii de care dai dovadă este posibil să apară tot felul de discuţii în contradictoriu. încearcă să te stăpâneşti căci astfel de porniri nu au cum să facă bine relaţiei voastre. N-ar fi exclus nici că o persoană din familie să-ţi facă tot felul de reproşuri în legătură cu fiinţa iubită, ceea ce va agita apele în relaţia voastră. Prietenii vor fi nemulţumiţi că nu le mai acorzi timp şi atenţie, dar cine ţine cu adevărat la tine, te va înţelege.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Capricorn – SANATATE
1-15
Se poate spune că în această perioadă starea ta fizică nu va fi dintre cele mai bune. Chiar dacă vei beneficia de o excelentă robusteţe şi de o bună rezistenţă la îmbolnăviri, vei obosi mai uşor şi va trebui să acorzi mai mult timp pentru odihnă. Este posibil să te confrunţi cu migrene, dureri de dinţi sau stări febrile. N-ar fi exclus nici să apară o afecţiune a aparatului respirator. Chiar dacă nu există riscul ca ele să-ţi creeze neplăceri mari ar fi bine să tratezi cu toată seriozitatea orice simptom.
16-31
Cantitatea de energie fizică de care vei dispune în această perioadă va fi mult mai mare decât până acum, dar, din păcate, nu vei reuşi să o foloseşti în mod eficient. Vei avea tendinţa să te implici în tot felul de activităţi şi-ţi va fi greu să le şi finalizezi. Pe de altă parte, impulsivitatea te-ar putea determina să iei decizii care te vor duce pe căi greşite. Ar fi de preferat să te gândeşti de două ori înainte de a face sau de a spune ceva. Starea de agitaţie se va accentua după data de 26 iulie, iar asta te va dezavantaja şi-ţi va afecta serios sănătatea.
ZILE FAVORABILE
7 iulie este o zi favorabilă pentru activităţile de divertisment.
10 iulie este o zi favorabilă pentru activităţile de la serviciu.
ZILE NEFAVORABILE
2 iulie este o zi defavorabilă relaţiilor cu prietenii.
28 iulie este o zi nefavorabilă călătoriilor.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Capricorn – BANI
1-15
Interesul pentru chestiunile materiale va fi destul de mare şi vei face eforturi pentru a obţine venituri suplimentare. în primele două zile ale lunii o sumă de bani îţi va rămâne blocată pe undeva, dar situaţia se va rezolva cu rapiditate, iar şansele de câştig vor creşte considerabil. Intervalul 6-12 iulie se va arăta cât se poate de favorabil în cazul în care doreşti să faci o investiţie în cămin. Tot atunci ai putea beneficia şi de sprijinul financiar al familiei. N-ar fi exclus nici să primeşti un cadou care îţi va face mare plăcere.
*16-31
Şansa la bani continuă să te însoţească, iar interesul tău pentru acest domeniu va creşte. Dacă ai de rezolvat chestiuni mai deosebite, încearcă să te ocupi de ele mai ales în intervalul 16-22 iulie, căci în aceste zile ai putea beneficia de un sprijin important. Dorinţa de a cheltui pentru propria ta plăcere se va accentua după data de 23 iulie, dar deciziile impulsive ţi-ar putea crea încurcături şi în acest domeniu. Mai ales în intervalul 26-29 iulie este posibil să fii obligat să faci eforturi mari pentru a finaliza o chestiune pe care ai considerat-o ca şi rezolvată.
Simbolism
Acest semn marchează începutul iernii, în momentul când zilele sunt cele mai scurte. Asemeni naturii care pare împietrită, şi nativul este rezervat în manifestări.
Relaţia de prietenie cu un Capricorn
Cei care doresc să se apropie de nativul Capricorn trebuie să ţină cu adevărat la el, să aibă o voinţă de fier şi să fie pre
gătiţi să-i pătrundă în suflet, decojind una câte una multiplele sale armuri. Nici să nu se gândească cineva să păcălească un Capricorn, simulând un interes sincer şi plin de afecţiune. Vorbim, totuşi, despre una dintre cele mai lucide şi mai realiste zodii. Deşi este tăcut şi pare indiferent la evenimentele care nu-l afectează direct, are o intuiţie fantastică, ghicind firea oamenilor.
La ce te poţi aştepta de la şeful Capricorn
Eficienţa unui astfel de şef este de necontestat chiar şi printre cei mai aspri critici ai săi. Este întotdeauna drept în deciziile pe care le ia şi reuşeşte să se impună fără să ridice tonul. îi displac familiarismele cu angajaţii, dar asta nu înseamnă că are o inimă de piatră. Talentele sale sunt legate de capacitatea organizatorică şi de perseverenţă.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 82 = 91

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017