Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Berbec Septembrie 2013

/
/
/
735 Views

Berbec – (19.02.-20.03)

Horoscop Lunar Berbec Septembrie

CARACTERIZARE GENERALĂ
Cu Jupiter în zodia Racului nevoia ta de manifestare va fi foarte mare. Ea va fi orientată cu precădere spre activităţile casnice, dar şi relaţia cu familia, domeniu în care ai putea avea realizările cele mai mari. Uranus aflat în zodia ta de naştere, va accentua dorinţa ta de schimbare, de independenţă, de a face lucruri deosebite, inedite. Pe de altă parte, cuadratura Uranus- Pluton te-ar putea pune în situaţia de a avea reacţii exagerate şi de a dori o schimbare doar de dragul schimbării. Marte se va afla pe tot parcursul lunii în zodia Leului semn că energia fizică va fi la limita superioară. De asemenea, această conjunctură îţi va crea un apetit deosebit pentru activităţile de divertisment, dar şi pentru implicarea în relaţii sentimentale. Colaborările ţi-ar putea aduce unele avantaje, căci Venus, Mercur şi Soarele vor tranzita şi ele zodia Balanţei şi poţi beneficia din plin de această conjunctură. Aşadar, nu rata ocaziile de colaborare, deoarece ele îţi vor aduce multe satisfacţii profesionale şi materiale.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Berbec– CARIERĂ
•1-15
Dacă eşti implicat în colaborări, această perioadă se va dovedi a fi cât se poate de favorabilă pentru tine. Vei primi propuneri în această direcţie şi nu are nici un rost să le refuzi. Oricum, interesul pentru chestiunile legate de serviciu va fi destul de mare, iar energia va fi în bună măsură orientată în această direcţie. Vei avea parte de ceva alergătură, dar vei reuşi să fii eficient şi te vei descurca cât se poate de bine. Este posibil să fii obligat să iei tot felul de decizii în chestiuni mărunte şi ar fi bine să nu dai curs impulsului de moment.
•16-31
în această perioadă vei fi implicat în tot felul de proiecte care îţi vor stimula inteligenţa şi creativitatea. Totuşi, succesele pe care le aştepţi vor fi condiţionate de conştiinciozitate şi, mai ales, de modestie. Colaborările vor fi importante pentru tine şi în acest interval de timp. Comunicarea cu cei din anturajul de la serviciu va evolua destul de bine cu condiţia să nu încerci să-ţi impui punctele de vedere. Dacă vei da dovadă de diplomaţie îţi va fi mai uşor să-i convingi pe colegi să-ţi accepte iniţiativele.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Berbec– DRAGOSTE
•1-15
Eşti entuziast, iar interesul tău în plan sentimental este în creştere. Relaţia cu persoana iubită se îmbunătăţeşte şi datorită farmecului personal. Pe de altă parte, dacă eşti singur, nu vor lipsi ocaziile de a face o cucerire. Vei fi însă mai puţin interesat de implicarea într-o relaţie stabilă, iar gândul tău va fi mai de grabă spre divertisment. La serviciu vei face o impresie bună persoanelor de sex opus şi n-ar fi exclus să trăieşti o aventură. în schimb, dacă eşti căsătorit, partenerul ar putea avea realizări importante.
•16-31
Eşti dornic să-ţi petreci timpul liber în compania partenerului, iar ocaziile de distracţie nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Ai putea pleca într-o călătorie în compania partenerului, ceea ce te va ajuta să-ţi îmbunătăţeşti relaţia cu acesta. Oricum, este o perioadă bună pentru a discuta cu fiinţa iubită despre proiectele comune pe care le aveţi. Este o perioadă în care vă va fi mult mai uşor să ajungeţi la un acord comun. Spre sfârşitul intervalului partenerul s-ar putea confrunta cu unele probleme în plan profesional.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Berbec– SĂNĂTATE
•1-15
Eşti într-o formă excelentă şi reuşeşti să faci faţă cu bine proiectelor în care eşti implicat. Chiar şi aşa evită să te suprasoliciţi deoarece ar putea să apară unele probleme de sănătate pe fond nervos, în cazul în care ai probleme de natură cardiacă încearcă să fii cât se poate de atent. Petrecerea timpului liber în aer liber şi practicarea unor activităţi sportive te-ar putea ajuta să-ţi îmbunătăţeşti starea de spirit. Oricum, de-a lungul intervalului vei fi tot mai optimist şi mai încrezător în propriile capacităţi.
•16-31
Energia nu-ţi va lipsi nici în această perioadă. Vei fi eficient, dinamic şi gata să te implici în proiecte de tot felul. Inima vă fi în continuare sensibilă cel puţin până pe data de 22 septembrie. în schimb, o sensibilitate mai accentuată se va înregistra în zona coloanei vertebrale sau a rinichilor. Evită să ridici greutăţi mari, să faci mişcări bruşte şi încearcă să consumi cât mai multe lichide. Calităţile tale intelectuale vor ieşi în evidenţă pe la jumătatea intervalului. Dacă ai de dat un examen sau dacă va trebui să iei decizii în chestiuni importante, eficienţa ta va ieşi în evidenţă.
ZILE FAVORABILE
•17 septembrie este o zi favorabilă îmbunătăţirii situaţiei financiare.
•22 septembrie este o zi favorabilă călătoriilor.
ZILE NEFAVORABILE
•10 septembrie este o zi defavorabilă cumpărăturilor.
•29 septembrie este o zi nefavorabilă călătoriilor lungi.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Berbec– BANI
• 1-15
Iţi este destul de greu cu banii, dar totuşi vei avea parte de câştiguri care te vor ajuta să-ţi echilibrezi oarecum bugetul. Unele câştiguri vor putea veni din colaborări sau prin intermediul partenerului, în schimb, dacă ai de gând să dai sau să iei bani cu împrumut, să fii cât se poate de prudent. Ceva bani ai putea cheltui pentru cumpărarea unui obiect de decor în apartament sau pentru îmbunătăţirea confortului şi, cu siguranţă, vei găsi totul la preţuri convenabile. Un prieten ar putea avea oarece probleme şi te va ruga să-l susţii financiar.
• 16-31
Nemulţumirile tale în plan financiar tind să se atenueze tot mai mult. Dacă doreşti să obţii un credit, şansa va fi de partea ta şi vei reuşi să găseşti o ofertă convenabilă. Pe de altă parte, fii foarte atent căci nu este exclus să ajungi în situaţia de a primi şi o amendă. Dacă ai de gând să pleci la drum cheltuielile vor fi peste nivelul pe care ţi l-ai programat, dar, totuşi, vor fi făcute pentru propria-ţi plăcere. O oarecare investiţie ar putea fi făcută şi pentru îmbunătăţirea sănătăţii şi, cu siguranţă, va fi una foarte eficientă. Nu uita! Sănătatea este mai presus de bani, investiţiile întreprinse în acest sens sunt spre binele tău.
Caracterizare generală: Berbec
Este dinamic, volubil, curajos şi cu o tărie de caracter rar întâlnită. Este o fire vindicativă, dar asta nu înseamnă că va uita uşor o nedreptate suferită. Nu are prea mult tact ori diplomaţie. îi place să-şi spună opinia deschis şi să ştie în permanenţă cu exactitate cum stau lucrurile în domeniile de care este interesat. Disciplina riguroasă pe care şi-o impune în orice domeniu de manifestare este o condiţie a reuşitei sale şi ea face parte din comportamentul său.
Subalternul Berbec
Chiar dacă nu are o funcţie, Berbecul este disciplinat şi energic. Va face faţă excelent sarcinilor
de serviciu cu condiţia să nu i se impună lucruri cu care nu este de acord.
Profesii
Fiind foarte interesat de bani, ar putea face profesiuni bancare. Succes poate avea şi în activităţi legate de pământ (agricultor, horticultor), dar şi în zona imobiliară. Inclinaţiile artistice se pot vedea mai ales în muzică.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 + = 62

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017