Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Berbec Mai 2013

/
/
/
456 Views

Horoscop Lunar Berbec Mai 2013

CARACTERIZARE GENERALA
Semn de foc, cardinal, masculin • Planetă dominantă: Marte • Piatra preţioasă: ametistul şi diamantul • Zi norocoasă: marţi • Numere norocoase: 6 şi 7 • Culoare: nuanţe vii de roşu • Metal: fierul
• Verb caracteristic: a fi • Locuri prielnice: oraşele mari • Zonă erogenă: faţa, fruntea • Calităţi dinamism, curaj, tenacitate • Defecte impulsivitate, autoritarism
Uranus se va afla şi in această lună în zodia ta de naştere, ceea ce va face ca nevoia ta de afirmare să fie mult accentuată. îţi vei dori să iei decizii importante, iar tendinţa de a face o schimbare de anvergură în viaţa ta va continua să îţi stăpânească gândurile. Din păcate, Uranus primeşte un aspect nefast, de cuadrat, de la Pluton, semn că unele dintre deciziile tale ar putea fi generate de o ambiţie exagerată. De asemenea, îţi va fi destul de greu să alegi calea de mijloc şi de multe ori vei merge pe principiul totul sau nimic. Jupiter te va susţine şi în această perioadă căci, aflat în Gemeni, va susţine printr-un trigon zodia ta de naştere. Norocul îţi va surâde în ceea ce priveşte comunicarea, activităţile intelectuale, dar şi călătoriile scurte. Interesul pentru aceste domenii va fi mult accentuat în a doua jumătate a lunii, când alături de Jupiter se vor afla Venus, Mercur şi Soarele.
PERSONALITĂŢI
Hugh Hefner, Omar Sharif, Steven Seagal
Horoscop Lunar Mai 2013 Berbec – CARIERA
1-15 mai
In ceea ce priveşte situaţia profesionala se poate spune că traversezi o perioadă destul de agitata. Pe de o parte, eşti implicat in tot felul de proiecte ca să-ţi dau serioase bătăi de cap, iar pe de altă parte, te gândeşti tot mai des să faci o schimbare radicală in acest domeniu. N-ar fi exclus să începi un proiect nou şi în acest caz este bine sa ştii că numai răbdarea şi perseverenţa te vor ajuta să obţii rezultate mulţumitoare. Este bine sa nu te grăbeşti in acest interval de timp, sa fceti lucurile pe îndelete, altfel ai putea greşi. Daca lucrezi cu acte la servici iu, fii foarte atent caci după data de 11 mai este posibil sa apară tot felul de încurcături. De asemenea, dar a doreşti sa iei o decizie sfătuieşte-te înainte cu cineva apropiat.
16-31 mai
In continuare vor fi multe de făcut la serviciu. Este posibil sa fi obligat sa pleci într-o delegaţie sau oricum, vei avea parte de multă alergat ura. Vei participa la negoţ ieri, vei discuta cu < ei clin anturajul de la serviciu despre soluţii ale unor proiecte comune şi vor fi zile in care nu vei avea timp sa nici măcar sa respiri. La începutul intervalului va trebui sa fii cât se poate de atent deoarece exista riscul sa faci greşeli. încearcă sa te ocupi cu precădere de activităţile de rutină care nu-ţi vor ridica prea mari probleme. Comunicarea cu colegii se va ameliora spre sfârşitul lunii când vei putea miza intră o mult mai mare măsură pe sprijinul lor. Tot atunci ai putea obţine o aprobare sau ai putea semna un contract, Horoscop Lunar Mai 2013 Berbec – ZILE FAVORABILE
8 mai este o zi bună pentru îmbunătăţirea situaţiei sentimentale.
29 mai este o zi bună pentru a lua decizii.
Horoscop Lunar Mai 2013 Berbec – DRAGOSTE
1-15 mai
Interesul pentru relaţia cu fiinţa Iubită va fi destul de mare în această perioadă. Vei fi mai cald, mai sensibil ceea ce-ţi va aduce aprecieri din partea fiinţei iubite. Este o perioadă în care aţi putea disc despre proiectele pe care le aveţi fiecare sau chiar v-aţi putea face planuri comune. Oricum, sunt şanse maxime să obţii acordul partenerului în orice direcţie doreşti. După data de 10 mai conjunctura va fi mai puţin favorabilă în sensul că este posibil ca fiinţa iubită să se confrunte cu o problemă de sănătate şi acest lucru vă va împiedica să vă desfăşuraţi programul stabilit. Evită să discuţi chestiuni importante la sfârşitul acestei perioade căci este puţin probabil să ajungeţi la o concluzie comună.
16-31 mai
Entuziasmul sentimental va atinge cote maxime, dar, vei fi ceva mal subiectiv aşa că, timpul liber ar trebui să ţi-l împărţi între divertisment şi participarea la tot felul de hobby-uri. Până aproape de sfârşitul lunii ar fi de dorit să eviţi pe cât posibil să discuţi despre chestiuni importante deoarece este puţin probabil să luaţi o hotărâre care să vă mulţumească pe amândoi. N-ar fi exclus nici ca partenerul să fie mai tot timpul pe drumuri pentru a rezolva tot felul de chestiuni, chiar dacă acest lucru te va nemulţumi nu este cazul să reacţionezi. In definitiv, ai putea să-ţi pui gândurile în ordine sau să te vezi cu prietenii. Ultimele zile ale lunii se anunţă favorabile comunicării, dar şi excursiilor în compania fiinţei iubite.
Horoscop Lunar Mai 2013 Berbec – Zile nefavorabile
2 mai este o zi nefavorabilă pentru situaţia financiară.
17 mai este o zi nefavorabilă pentru relaţia cu prietenii.
Horoscop Lunar Mai 2013 Berbec – SĂNĂTATE
1-15 mai
în ansamblu, se poate spune că sănătatea nu-ţi va face probleme în această perioadă. Chiar dacă din punct de vedere fizic nu dovedeşti foarte multă energie, entuziasmul, optimismul, încrederea în propriile calităţi te vor ajuta să depăşeşti cu bine orice obstacol. Din punct de vedere mental vei funcţiona la parametri maximi până aproape de sfârşitul intervalului. Vei putea lua decizii deosebit de inspirate şi, dacă ai de dat examene, şansa va fi de partea ta. După data de 12 mai vei fi ceva mai împrăştiat şi îţi va fi mai greu să te concentrezi. încearcă să fii cât se poate de atent şi, mai ales, implică-te în activităţi de rutină.
16-31 mai
Fără a avea probleme deosebite, in această perioadă sănătatea ţi-ar putea aduce mici neplăceri. Stresul, implicarea în prea multe activităţi ar putea genera apariţia unor probleme de sănătate pe fond nervos. Mai ales dacă ai o suferinţă cronică, încearcă să o tratezi cu toată atenţia altfel acesta s-ar putea accentua. Zona mai sensibilă va fi cea legată de plămâni, in cazul în care răceşti, nu te neglija căci s-ar putea ivi complicaţii la plămâni. De asemenea, încearcă să porţi încălţăminte comodă căci n-ar fi exclus să apară dureri ale picioarelor. Spre sfârşitul lunii conjunctura se va îmbunătăţi considerabil şi vei putea profita din plin de calităţile tale mentale. Vei fi chiar mai optimist şi mai energic decât în perioada anterioară.
Este o fire ambiţioasă şi de aceea, adesea, îl vom găsi în poziţie de şef. Este cinstit şi loial instituţiei şi superiorilor ierarhici. Poate fi excelent explorator, medic, sportiv.
Horoscop Lunar Mai 2013 Berbec – Bani
1-15 mai
Interesul tău pentru situaţia financiară va fi foarte mare în această perioadă. Norocul de a câştiga bani nu va lipsi, dar vei face şi tot felul de cheltuieli, Propuneri de colaborare ar putea veni până pe data de 9 mai şi vor fi dintre cele care te vor avantaja. In primele zile ale lunii poţi obţine unele sume de bani atât prin intermediul serviciului, dar şi al unor activităţi extraprofesionale în care eşti implicat. între 3 şi 9 mai este posibil să faci o investiţie de mai mari dimensiuni. Dacă doreşti să cumperi un obiect de mobilier sau să te implici într-o afacere, conjunctura te va avantaja. Mici câştiguri ar putea veni şi prin intermediul speculaţiilor financiare. In ultimele zile fii foarte atent dacă ai de semnat acte financiar-bancare.
16-31 mai
Reuşitele în plan financiar nu vor mai fi atât de mari ca până acum, iar problemele cu care te confrunţi de o buna bucată de vreme vor reveni în atenţia ta. Sumele care ţi se datorează îţi vor parveni cu oarecare întârziere şi va fi nevoie de ceva zbucium pentru a intra în posesia lor. în cazul în care ai de gând sa pleci la drum, fii foarte atent căci este posibil să faci cheltuieli suplimentare, in intervalul 17-19 mai, copiii te vor solicita din punct de vedere financiar mai mult decât până acum. Tot în acele zile, fii atent căci unul dintre colaboratori ar putea încerca să te păcălească. în ultimele zile ale lunii poţi obţine o aprobare pentru un împrumut. N-ar fi exclus însă nici să primeşti acceptul familiei pentru o cheltuială pe care ţi-ai propus-o.
Horoscop Lunar Mai 2013 Berbec – DRAGOSTE
Nu are răbdare şi de aceea nu trebuie să~i opuneţi prea multă rezistenţă atunci când vă face curte.
Partener ideal: Leu, Săgetător

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − 31 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017