Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Berbec Iulie 2013

/
/
/
498 Views

Previziuni Berbec (21.03.-20.04)
Semn de foc, cardinal, masculin • Planetă dominantă: Marte • Piatră preţioasă: ametistul şi diamantul • Zi norocoasă: marţi • Numere norocoase: 6 şi 7 • Culoare: nuanţe vii de roşu • Metal: fierul • Verb caracteristic: a fi • Locuri prielnice: oraşele mari • Zonă erogenă: faţa, fruntea • Calităţi: dinamism, curaj, tenacitate • Defecte: impulsivitate, autoritarism
CARACTERIZARE GENERALĂ
Jupiter se va afla pe tot parcursul lunii în zodia Racului ceea ce te-ar putea ajuta să-ţi pui în practică proiectele legate de casă şi familie. Alături de Jupiter se vor mai afla Soarele, Mercur şi Marte aşa că, se poate spune că o bună parte din energia ta va fi canalizată în această direcţie. în intervalul 1- 13 iulie Marte se va afla în zodia Gemenilor, semn că vei avea parte de multă încurcătură, dar pe de altă parte, această conjunctură îţi va conferi o excelentă capacitate
de a face conexiuni rapide şi de a lua decizii prompte. Uranus se va afla şi în această lună în zodia Berbecului accentuându-ţi dinamismul, dar şi dorinţa de independenţă. îţi vei dori să te implici în activităţi deosebite sau poate chiar îţi vei face planul pentru o schimbare radicală în viaţa ta. Pluton aflat pe tot parcursul lunii în zodia Capricornului îţi va accentua încăpăţânarea, dar îţi va conferi un plus de perseverenţă ce te-ar putea ajuta într-o oarecare măsură.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Berbec – CARIERA
1-15
La serviciu vor fi o mulţime de rezolvat şi nu îţi va fi uşor. Una dintre lucrările mai vechi va reveni în atenţia ta şi vei fi obligat să faci tot felul de modificări. Nici relaţia cu colegii nu va evolua nemaipomenit deoarece vor fi tot felul de discuţii care te vor nemulţumi. Totuşi, începând cu data de 9 iulie relaţia cu superiorii ierarhici se va îmbunătăţi într-o oarecare măsură şi vei putea miza pe sprijinul lor. Este posibil, de asemenea, să participi la tot felul de negocieri, să semnezi diverse acte oficiale, ceea ce te va ţine în priză pe aproape tot parcursul intervalului.
16-31
Această perioadă va fi agitată în sensul că vei fi implicat în tot felul de activităţi mărunte care însă nu-ţi vor da timp nici măcar să respiri. Vei avea parte de multă alergătură, iar anumite evenimente care se vor întâmpla în cămin te vor împiedica să te concentrezi atât de eficient pe cât o faci în mod obişnuit. Toată alergătura de care vei avea parte îţi va crea o stare de iritare aşa că, ar fi bine ca în chestiunile legate de serviciu şi nu numai, să te gândeşti de două ori înainte de a lua o decizie.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Berbec – DRAGOSTE
1-15
Vei fi mai sensibil şi chiar ceva mai romantic în relaţia cu fiinţa iubită. Nevoia ta de a da, dar şi de a primi afecţiune vor fi peste nivelul obişnuit ceea ce îţi va oferi posibilitatea să-ţi îmbunătăţeşti relaţia cu fiinţa iubită. Farmecul personal va ieşi în evidenţă pe tot parcursul intervalului şi oriunde te vei duce te vei bucura de aprecierile persoanelor de sex opus. Ţi se vor face complimente şi nu vor lipsi ocaziile de a face cuceriri. Dacă eşti căsătorit, împreună cu partenerul ai putea stabili detalii legate de un proiect comun.
16-31
începutul intervalului se va arăta favorabil în ceea ce priveşte situaţia ta sentimentală. Calităţile tale vor fi apreciate şi vei reuşi să trezeşti simpatia, mai ales a persoanelor de sex opus. Interesul pentru relaţia cu fiinţa iubită va continua să fie mare şi în a doua jumătate a perioadei, dar autoritatea cu care vei dori să-ţi impui punctele de vedere ţi-ar putea aduce neplăceri mai ales în cazul în care eşti necăsătorit. O perioadă tensionată pentru relaţia cu partenerul de viaţă va fi cea cuprinsă în intervalul 24-31 iulie.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Berbec – SANATATE
1-15
Starea fizică va fi excelentă în această perioadă. Vei da dovadă de dinamism, energie şi entuziasm. Vei fi tentat să te implici în proiecte noi care-ţi vor da posibilitatea să arăţi tot ceea ce poţi. Timpul liber dedicat divertismentului va fi o excelentă sursă de relaxare şi-ţi va permite să treci mai uşor peste momentele de nemulţumire. Din punct de vedere mental vei evolua la parametri maximi, iar calităţile tale vor fi observate şi apreciate. Dacă ai o suferinţă mai veche, ar fi bine să te concentrezi mai mult asupra ei.
16-31
în această perioadă vei fi energic, dar, din păcate, vei avea tendinţa de a te risipi în proiecte nesemnificative. Ar fi bine să te străduieşti să-ţi stabileşti clar priorităţile, altfel nu vei reuşi să fii eficient. Impulsivitatea care te va caracteriza pe tot parcursul intervalului te-ar putea determina să ai reacţii nestăvilite cu efecte nefaste asupra celor din jur. O perioadă destul de tensionată pentru tine va fi cea cuprinsă între 25 şi 31 iulie, când impulsivitatea te-ar putea conduce pe căi greşite, iar asta va fi în detrimentul stării tale de sănătate.
Simbolism
Berbecul, prima zodie a zodiacului, înseamnă începutul unui nou ciclu şi renaşterea unui nou an. El simbolizează începutul, germinaţia, izvorul, explozia primăverii.
Cum să cucereşti un Berbec
Berbecul este atras de persoanele dinamice, active, care să aibă întotdeauna idei noi. Trebuie să fii în permanenţă în pas cu el şi mai ales nu opui rezistenţă prea mare. în felul acesta îl poţi face să se simtă bine.
Cum este ca prieten Dacă eşti genul care îşi face griji pentru orice, Berbecul te va relaxa, învăţându-te că nu trebuie să iei totul în serios. Dacă ai nevoie de cineva să te asculte fără să fii judecat, Berbecul va fi lângă tine. Dacă ai chef să te distrezi pe cinste, nimeni nu este mai indicat decât prietenul tău Berbec. Petrecăreţ, volubil, sincer, va reuşi să te molipsească cu entuziasmul său.
La ce te poţi aştepta de la şeful Berbec
Berbecul este făcut să conducă. El este corect cu subalternii, pretenţios, sever, dă el însuşi exemplu asupra felului în care ar trebui îndeplinite sarcinile. Nu este însă bine să aveţi conflicte ori controverse cu el, căci devine repede irascibil.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Berbec – BANI
1-15
Perioadă se anunţă favorabilă pentru câştiguri din activităţi extra-profesionale. Cu ajutorul jocurilor de noroc ai putea obţine unele câştiguri cu condiţia să eviţi zilele de 1 şi 2 iulie pentru astfel de preocupări. în primele zile ale lunii vei avea tendinţa să cheltuieşti destul de mult pentru activităţi de divertisment, în compania fiinţei iubite. Copiii sau persoanele mai tinere din familie vor avea nevoie de o mai mare susţinere în plan material decât în mod obişnuit. Spre sfârşitul intervalului vei avea ocazia să faci tot felul de investiţii în cămin.
16-31
Şansa de a câştiga din activităţi extra-profesionale va fi în continuare destul de mare până pe data de 22 iulie. Dacă eşti implicat în colaborări, unele proiecte care stagnaseră o bună bucată de vreme vor începe să se deruleze într-un ritm mai apropiat de cel normal. Cel puţin din punct de vedere material, şansa îţi va surâde într-o mai mare măsură în intervalul 25-29 iulie. Unele dintre eforturile pe care le-ai făcut până acum vor începe să-şi arate roadele şi ai putea câştiga o sumă frumuşică.
ZILE FAVORABILE
8 iulie este o zi favorabilă îmbunătăţirii situaţiei materiale.
12 iulie este o zi favorabilă îmbunătăţirii relaţiei cu partenerul de viaţă.
ZILE NEFAVORABILE
27 iulie este o perioadă defavorabilă colaborărilor.
29 iulie este o perioadă defavorabilă situaţiei financiare.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 6

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017