Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Berbec August 2014

/
/
/
877 Views

Horoscop Lunar Zodia Berbec August 2014
Berbec
(21.03-20.04)
Semn de foc, cardinal, masculin # Planetă dominantă: Marte • Piatră preţioasă: ametistul şi diamantul • Zi norocoasă: marţi • Numere norocoase: 6 şi 7 • Culoare: nuanţe vii de roşu € Metal: fierul • Verb caracteristic: a fI • Locuri prielnice: oraşele mari • Zonă erogenă: faţa, fruntea • Calităţi: dinamism, curaj, tenacitate
Defecte: impulsivitate, autoritarism

Horoscop Lunar Berbec August 2014

CARACTERIZARE GENERALĂ
în această lună, în zodia Leului, casa a V-a, în horoscopul tău general, se vor afla Soarele, Mercur, Venus şi Jupiter, semn că interesul tău pentru activităţi extra-profesionale şi mai ales pentru divertisment, va fi foarte mare. Vei avea ocazia să te implici în tot felul de proiecte, să te distrezi şi să te simţi excelent. Relaţia cu copiii şi cu persoanele mai tinere din familie va evolua cum nu se poate mai bine şi te vei bucura de realizările acestora. Şi din punct de vedere sentimental
vei avea de ce să te bucuri. Marte se va afla, alături de Saturn, în zodia Capricornului, aşa că vei avea parte de nenumărate cheltuieli, mai ales pentru distracţii. Uranus se va afla pe tot parcursul lunii în zodia ta de naştere, aşa că vei simţi o mare nevoie de independenţă, de a te implica în proiecte deosebite, dar şi de a reacţiona într-un mod mai puţin convenţional. Trebuie să te avertizăm, puţini sunt oamenii care înţeleg reacţiile neconvenţionale, deci pune totuşi frână impulsurilor.

Horoscop Lunar August 2014 Berbec – CARIERĂ

Horoscop Lunar August 2014 Berbec – CARIERĂ – 1-15 August
Efortul pe care-l vei depune la serviciu nu îţi va aduce rezultate imediate şi n-ar strica să ai ceva mai multă răbdare. Succesul va veni chiar dacă nu atunci când îl aştepţi. Este posibil să fii obligat să rămâi peste program la serviciu pe la mijlocul intervalului, dar n-ar fi exclus nici ca în acele zile cineva să încerce să îţi pună beţe-n roate. în schimb, în ultimele zile ale acestei perioade ai putea avea un mic succes neaşteptat. Ceva de furcă ai putea avea cu colaborările, aşa că încearcă să faci totul de unul singur.
Horoscop Lunar August 2014 Berbec – CARIERĂ – 16-31 August
Interesul pentru activităţile de la slujbă se vor accentua considerabil în această perioadă. Vei munci destul de mult, dar vei fi eficient şi vei reuşi să te încadrezi în termenele stabilite. Doar în zilele de 18- 19 august vei fi ceva mai împrăştiat şi ar fi de preferat să te ocupi cu precădere de activităţi de rutină şi să nu iei decizii deosebite. Cineva din anturajul de la serviciu te va ruga să-i dai o mână de ajutor şi nu vei putea să-l refuzi. N-ar fi exclus nici să apară unele schimbări la nivelul conducerii instituţiei, dar acestea nu te vor influenţa într-o prea mare măsură.

Horoscop Lunar August 2014 Berbec – DRAGOSTE

Horoscop Lunar August 2014 Berbec – DRAGOSTE- 1-15 August
Vei fi mai sensibil şi chiar ceva mai romantic în acest interval de timp. Nevoia de a da şi de a primi afecţiune va fi la limita superioară şi acest lucru va fi apreciat de partener. Este o bună perioadă pentru a-ţi consolida relaţia de dragoste, dar şi pentru a te implica în vreun flirt nevinovat. Oportunităţile de distracţie nu se vor lăsa aşteptate şi vei putea petrece clipe excelente în compania partenerului. Relaţia cu prietenii evoluează mulţumitor. Este posibil ca o persoană din anturaj să se confrunte cu o situaţie mai tensionată şi să-ţi solicite sprijinul.
Horoscop Lunar August 2014 Berbec – DRAGOSTE- 16-31 August
în continuare, o bună parte din energia ta este canalizată spre relaţia cu fiinţa iubită. Popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus creşte constant şi oriunde te duci te bucuri te simpatia şi aprecierea acestora. Dacă eşti singur vei avea şansa să te implici într-o relaţie nouă care să te ajute să te simţi excelent. Dacă eşti căsătorit este posibil să apară unele neînţelegeri în ceea ce priveşte modul în care ar trebui cheltuiţi banii. Cercul tău de prieteni s-ar putea lărgi considerabil mai ales în prima jumătate a intervalului.

Horoscop Lunar August 2014 Berbec – SANATATE

Horoscop Lunar August 2014 Berbec – SANATATE- 1-15 August
Te vei bucura de o stare generală bună, vei fi optimist şi încrezător, iar entuziasmul va atinge limita superioară. La începutul lunii este posibil să ai parte de o alergie alimentară aşa că, fii foarte atent la tot ceea ce mănânci. Şi inima ta va fi ceva mai sensibilă, deci ar fi de preferat să nu te implici în mai multe activităţi decât este cazul. Din punct de vedere mental vei funcţiona la parametri maximi, aşa că activităţile intelectuale în care vei fi implicat se vor dovedi a fi de succes. De asemenea, vei fi creativ şi plini de iniţiativă.
Horoscop Lunar August 2014 Berbec – SANATATE- 16-31 August
Interesul pentru chestiunile legate de sănătate va creşte, mai ales că este posibil să te confrunţi cu unele probleme ale aparatului digestiv. La începutul intervalului ar trebui să eviţi consumul excesiv de alcool, cafea sau tutun, care-ţi va face mai mult rău decât crezi. Activităţile de divertisment, ieşirile în aer liber te vor ajuta să te menţii cu un tonus bun. Dar chiar şi aşa, păstrează-ţi ceva mai mult timp pentru odihnă şi relaxare. La sfârşitul lunii este posibil să fii nevoit să faci nişte analize, dar rezultatele vor fi mulţumitoare.

ZILE FAVORABILE
6 august este o zi favorabilă călătoriilor.
21 august o zi favorabilă îmbunătăţirii relaţiei cu fiinţa iubită.
ZILE NEFAVORABILE
10 august este o zi nefavorabilă situaţiei materiale.
20 august este o zi nefavorabilă sănătăţii.

Horoscop Lunar August 2014 Berbec – BANI

Horoscop Lunar August 2014 Berbec – BANI- 1-15 August
După ce că situaţia financiară te nemulţumeşte, cheltuielile vor fi foarte mari în această perioadă. Vei scoate destul de mulţi bani din buzunar pentru activităţi de divertisment. Ar fi de preferat să eviţi să te implici în speculaţii financiare, dar şi în afaceri riscante. Dacă doreşti să te implici într-un proiect financiar nou, ia-ţi toate măsurile de siguranţă şi în felul acesta ai putea evita o eventuală surpriză. Copiii îţi vor cere şi ei mai mulţi bani decât în mod obişnuit şi nu vei putea să-i refuzi.
Horoscop Lunar August 2014 Berbec – BANI- 16-31 August
Cheltuielile sunt în continuare destul de mari căci şi cheful de distracţie este la limita superioară. Evită însă discuţiile pe teme financiare cu partenerul de viaţă căci este puţin probabil să ajungeţi la un numitor comun. Este posibil să te implici într-o colaborare, dar în acest caz fii foarte prudent căci n-ar fi exclus ca o persoană să îţi ascundă unele detalii. Pe la mijlocul intervalului vei cheltui nişte bani pentru îmbunătăţirea sănătăţii, dar acest lucru nu-ţi va dezechilibra bugetul. Important e să-ţi rezolvi problemele de sănătate, înainte să devină cronice.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − = 35

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017