Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Berbec August 2013

/
/
/
610 Views

Semn de foc, cardinal, masculin • Planetă dominantă: Marte • Piatră preţioasă: ametistul şi diamantul • Zi norocoasă: marţi • Numere norocoase: 6 şi 7 • Culoare: nuanţe vii de roşu • Metal: fierul • Verb caracteristic: a fi • Locuri prielnice: oraşele mari • Zonă erogenă: faţa, fruntea 9 Calităţi: dinamism, curaj, tenacitate • Defecte: impulsivitate, autoritarism

CARACTERIZARE GENERALĂ
în această lună trei planete se vor afla zodia Racului, Mercur, Marte şi Jupiter semn că în cămin va exista activitate febrilă. Este posibil să faci reparaţii, reamenajări sau, pur şi simplu, poate vei primi musafiri. Relaţia cu părinţii sau alte rude apropiate va fi foarte importantă pentru tine şi vei avea tot felul de discuţii cu aceştia legate de proiectele tale sau ale lor. Uranus în zodia ta de naştere te va determina să fii mai independent şi
chiar să ai reacţii oarecum neaşteptate. în plus, va stimula creativitatea, inventivitatea şi dorinţa de a acumula noi cunoştinţe. Interesul pentru relaţia cu fiinţa iubită, dar şi pentru divertisment vor fi şi ele stimulate de prezenţa Soarelui, dar şi a planetei Marte în zodia Leului. Până pe data de 23 august nevoia ta de distracţie va fi destul de mare şi nu vei rata nici o ocazie în acest sens. Relaţia cu copiii vă fi între priorităţile tale.
Horoscop Lunar August 2013 Berbec – CARIERA
1-15
Cel puţin începutul lunii va fi o perioadă agitată pentru tine în ceea ce priveşte serviciul. Este posibil că nevoia ta de manifestare în plan profesional să fie oarecum blocată de situaţii intervenite în mod neaşteptat. Pe de altă parte, vei avea multe de făcut în cămin şi nu-ţi va mai rămâne suficientă energie şi pentru lucrările de la serviciu. Totuşi, cel puţin în prima săptămână a lunii vei beneficia de sprijinul unei rude apropiate astfel încât vei găsi soluţii pentru problemele cu care te confrunţi în carieră. Relaţia cu colegii va evolua cât se poate de bine.
16-31
Atmosfera la serviciu va fi destul de plăcută pe parcursul întregii perioade, vei colabora bine cu colegii şi vei reuşi să rezolvi cam tot ceea ce-ţi propui. Pe la mijlocul intervalului ţi se va propune o colaborare cât se poate de ademenitoare, dar nu trebuie să iei decizii înainte de a analiza situaţia detaliu cu detaliu. Dacă ai unele nemulţumiri în ceea ce priveşte salariul evită să porneşti o astfel de discuţie cu şefii sau chiar cu colegii. Eşti cam iritat şi nu vei reuşi decât să te cerţi.
Horoscop Lunar August 2013 Berbec – DRAGOSTE
1-15
Eşti interesat de relaţia cu fiinţa iubită şi faci eforturi pentru a-ţi petrece cât mai mult din timpul liber în compania partenerului. Dacă eşti căsătorit, însă, este posibil să fie tot felul de controverse legate de activităţile domestice pe care le aveţi în plan. N-ar fi exclus ca partenerul de viaţă să aibă unele neînţelegeri cu părinţii ceea ce ar putea tensiona într-o oarecare măsură relaţia dintre voi. încearcă să-ţi păstrezi calmul şi, mai ales, nu da curs pornirilor impulsive.
16-31
Nevoia de a-ţi consolida relaţia de dragoste se accentuează încetul cu încetul. Activităţile de divertisment îţi vor da ocazia să petreci clipe plăcute alături de fiinţa iubită sau, dacă eşti singur, să faci o cunoştinţă interesantă. Intervalul 23-26 august va fi ceva mai tensionat pentru că fiinţa iubită, sau oricum o rudă apropiată, ar putea avea ceva probleme la serviciu iar tu încerci să-i sari în ajutor. încearcă să-i fii alături şi evită să-ţi exprimi nemulţumirile pe care le ai. Discuţiile lămuritoare ar putea fi amânate pentru ceva timp.
Horoscop Lunar August 2013 Berbec – SANATATE
1-15
Vei fi cam agitat în această perioadă şi tentat să te implici în mai multe activităţi odată. Calmul tău obişnuit va fi dat peste cap şi vei avea tendinţa să reacţionezi fără o matură chibzuinţă. încearcă să nu te implici în activităţi riscante deoarece este posibil să ai parte de un mic accident, mai ales în primele zile ale lunii. Zona mai sensibilă va fi cea a gâtului aşa că, evită să consumi alimente reci căci ai putea răci cu uşurinţă. De asemenea, suprasolicitarea ar putea genera unele probleme de sănătate pe fond nervos în intervalul 1-8 august.
16-31
Şi în această perioadă vei fi cam irascibil şi înclinat spre reacţii impulsive. Energia nu-ţi va lipsi, dar tendinţa de a te implica în prea multe activităţi nesemnificative te va împiedica să fii eficient. Inima ta va fi ceva mai sensibilă şi orice exagerare ţi-ar putea crea neplăceri în ceea ce priveşte sănătatea. Aparatul digestiv va fi şi el mai sensibil după data de 23 august aşa că, încearcă o alimentaţie cât mai lejeră, fără excese. Spre sfârşitul lunii, mai exact începând cu data de 29 august, vei reuşi să te mai relaxezi.
ZILE FAVORABILE
17 august este o zi favorabilă îmbunătăţirii situaţiei financiare.
20 august este o zi favorabilă călătoriilor.
ZILE NEFAVORABILE
13 august este o zi defavorabilă cumpărăturilor.
28 august este o zi activităţilor profesionale.
Horoscop Lunar August 2013 Berbec – BANI
1-15
Situaţia financiară îţi va ridica unele probleme la începutul lunii. Vei avea de făcut cheltuieli care nu erau trecute în program pentru a face unele reparaţii urgente în cămin. N-ar fi exclus nici ca unul dintre părinţi să aibă nevoie de sprijinul tău material. Câştigurile vor veni mai ales prin intermediul serviciului, dar n-ar fi exclus nici că o activitate pe care o practici în timpul liber să devină eficientă. Cheltuielile pentru divertisment vor fi destul de mari, dar nu-ţi vor da peste cap echilibrul financiar. Aşadar, nu precupeţi nici un efort!
16-31
Dacă eşti implicat în afaceri cu parteneri străini şansa îţi va surâde şi vei avea o reuşită. Activităţile intelectuale ţi-ar putea aduce unele câştiguri. Oricum, vei deveni mai abil în ceea ce priveşte manevrarea banilor aşa că, nu trebuie să-ţi faci mari griji. Mai ales după data de 17 august ai putea să te implici în tot felul de colaborări avantajoase din punct de vedere financiar. Fii atent însă, căci impulsivitatea de care dai dovadă te-ar putea aduce în situaţia de a avea discuţii aprinse cu partenerii de afaceri, iar aceştia ţi-ar putea crea multe neplăceri. încearcă să fii tolerant cu ei.
Bărbatul Berbec Este pasionat, mândru şi adesea sarcastic.
Nu acceptă compromisurile, situaţiile neclare, nu suportă clandestinitatea. Are o puternică înclinaţie către iubirea fizică. Este curajos,
dar în acelaşi timp imprudent şi impulsiv.
Femeia Berbec Are o personalitate puternică şi este plină de ambiţii personale, ori în ceea ce priveşte familia. Adesea, prin felul ei de a fi declanşează invidii, gelozii. Este foarte mândră, deschisă, mereu în alertă, conştientă de propria valoare.
Cum se poate termina relaţia cu un BERBEC De multe ori pleacă singur, fără a face ceva deosebit, din dorinţa de nou. îi displace profund să fie refuzat, contrazis şi mai ales nu suportă să fie privit cu indiferenţă. Dacă vei fi trist, veşnic nemulţumit, apatic, retras, cu siguranţă va căuta în altă parte entuziasm şi bună dispoziţie.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − = 7

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017