Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Balanta Septembrie 2013

/
/
/
858 Views

Balanţă (23.09-23.10)

Horoscop Lunar Balanta Septembrie

CARACTERIZARE GENERALĂ
Cu Venus, Mercur şi Soarele în zodia ta de naştere, luna septembrie se anunţă a fi destul de agitată pentru tine, cu tot felul de evenimente mărunte care, însă, nu îţi vor da timp nici să respiri. Unele dintre proiectele tale mai vechi ar putea fi puse în practică însă va fi nevoie de multă alergătură pentru a finaliza tot ceea ce-ţi propui. Marte se va afla în zodia Leului pe tot parcursul lunii şi va face o relaţie favorabilă, de sextil cu zodia ta de naştere. Vei fi plin de energie şi te vei implica în proiecte de tot felul, activităţile sociale şi profesionale rămânând între priorităţile tale. Relaţia cu prietenii te va interesa în mod special dar, din păcate, cuadraturile pe care le va face Marte cu Saturn şi cu Venus anunţă tot felul de neînţelegeri în anturaj. N-ar fi exclus nici a unul dintre prietenii tăi să se confrunte cu o situaţie mai dificilă şi să aibă nevoie de sprijinul grupului. Tu ai putea să îi oferi sprijinul şi să-l ajuţi într-un mod inedit.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Balanta– CARIERĂ
•1-15
Din punct de vedere profesional, norocul va fi de partea ta şi în această perioadă. Ai putea reuşi lucruri deosebite, iar eforturile tale vor fi unanim apreciate atât de superiorii ierarhici, cât şi de colegi. La serviciu atmosferă va fi plăcută aşa că, vei munci cu plăcere, iar efortul nu te va obosi. Este posibil ca unul dintre colegi să se confrunte cu o problemă şi, cel puţin pentru câteva zile, va trebui să preiei şi o parte din sarcinile lui. Dacă eşti implicat în colaborări, este posibil să apară tot felul de blocaje, dar până la urmă vei reuşi să te descurci.
•16-31
în continuare te vei bucura de aprecierea celor din anturajul de la serviciu şi vei reuşi să faci faţă cu bine tuturor proiectelor. N-ar fi exclus nici să ţi se ofere sarcini noi, semn că eşti foarte apreciat la serviciu. Pe la mijlocul intervalului este posibil să apară un nou coleg, dar acest lucru nu va influenţa situaţia ta profesională. Tot atunci este posibil să ţi se doteze biroul cu aparatură nou. în cazul în care doreşti să obţii o aprobare, şansa îţi va surâde spre sfârşitul lunii. Tot atunci ai putea semna un contract avantajos.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Balanta– DRAGOSTE
•1-15
Ai tendinţa de a neglija relaţia cu fiinţa iubită şi acest lucru ţi-ar putea aduce reproşuri din partea acesteia. Unele neînţelegeri mai vechi ar putea reveni în atenţia ta, dar ar fi bine să nu discuţi, cel puţin deocamdată, despre ele. Concentrează-te pe chestiunile prezente şi îţi va fi mult mai bine. N-ar fi exclus ca unul dintre părinţi să încerce să intervină în relaţia voastră ceea ce va genera tot felul de tensiuni. Pe la jumătatea intervalului aţi putea ieşi împreună cu prietenii ceea ce va aduce o îmbunătăţire a relaţiei voastre.
•16-31
în continuare intervenţia rudelor s-ar putea dovedi nefastă pentru relaţia ta cu partenerul. încearcă să judeci lucrurile singur şi nu te lăsa influenţat de cei din jur. De asemenea, păstrează-ţi ceva mai mult din timpul tău liber pentru a-l dedica fiinţei iubite şi încearcă să găseşti oportunităţi de a ieşi în afara localităţii sau măcar de a participa la diverse activităţi sociale. Iniţiativele tale în plan sentimental se vor bucura de succes mai ales în prima săptămână a intervalului. Partenerul va fi fericit alături de tine.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Balanta– SĂNĂTATE
•1-15
Eşti într-o formă bună şi reuşeşti să te mobilizezi cu uşurinţă pentru orice îţi propui. Pe de altă parte, fii atent dacă ai probleme de natură cardiacă deoarece în această perioadă ele s-ar putea acutiza. Chiar dacă energia te susţine, nu este cazul să faci excese. Tratamentele naturiste vor avea efecte excelente aşa că, foloseşte-le ori de câte ori ai ocazia. Din punct de vedere mental vei funcţiona la parametri optimi căci inteligenţa, intuiţia şi creativitatea se vor îmbina în mod fericit. Evită totuşi să faci mişcări bruşte căci ai putea avea unele neplăceri la coloană.
•16-31
Continui să dispui de o cantitate impresionantă de energie fizică, dar cum inima ta va fi ceva mai sensibilă, încearcă să-ţi faci un program echilibrat. Aparatul respirator ţi-ar putea face unele probleme şi n-ar fi exclus să te confrunţi cu o răceală mai rebelă. Toate aceste mici neplăceri vor putea fi depăşite cu uşurinţă, aşa că nu ai de ce să-ţi faci griji. Ieşirile în aer liber, întâlnirile cu prietenii vor avea un efect excelent asupra stării tale psihice şi, implicit, asupra celei fizice.
ZILE FAVORABILE
•17 septembrie este o zi favorabilă situaţiei financiare.
•20 septembrie este o zi favorabilă activităţilor sociale.
ZILE NEFAVORABILE
•24 septembrie este o zi nefavorabilă călătoriilor.
•20 septembrie este o zi nefavorabilă sănătăţii.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Balanta– BANI
•1-15
Situaţia financiară se anunţă destul de dificilă şi în această perioadă căci îţi este destul de greu să faci rost de sumele necesare. Vei munci destul de mult, dar vei primi şi un oarecare ajutor ceea ce-ţi va permite să te menţii pe o linie de plutire. O perioadă deosebit de nefastă va fi cea cuprinsă între 6 şi 12 septembrie când ai putea avea parte de tot felul de cheltuieli nedorite şi oarecum neaşteptate. Este posibil ca partenerul să fie implicat într-o afacere care se va dovedi perdantă, dar n-ar fi exclus nici ca un prieten să încerce să te păcălească.
•16-31
îţi este destul de greu, dar în această perioadă vei avea norocul unor câştiguri care-ţi vor permite să faci faţă destul de bine situaţiei generale. Ai putea obţine un împrumut avantajos, dar n-ar fi exclus nici că o persoană din familia ta să-ţi dea o mână de ajutor. Dacă eşti implicat în colaborări, şansa va fi de partea ta, însă spre sfârşitul lunii vei fi tentat să faci tot felul de cheltuieli nejustificate şi ar fi bine să te gândeşti de două ori înainte de a scoate banii din buzunar. Cheltuielile făcute la repezeală vor subţia bugetul familiei şi te vor stresa foarte mult. încearcă să fii mult mai calculat pentru a nu intra într-un impas financiar.
Caracterizare generală pentru Balanţă
Nativii acestui semn sunt permanent în căutarea echilibrului, pe care cel mai mic gest sau o simplă vorbă îl pot strica. Sunt persoane inteligente, sensibile şi sociabile, care au nevoie de un mediu prielnic, apt să le permită să-şi manifeste calităţile. Balanţa are ca planetă guvernantă pe
Venus care îi oferă înclinaţii spre artă. Au spirit altruist şi dau dovadă de bonomie şi gentileţe înnăscute. Au nevoie de afecţiune şi înţelegere.
Relaţia cu Balanţa
Balanţa va fugi întotdeauna de plictiseală şi nedreptate. Nu agrează dezordinea, nedreptăţile sau agitaţia zgomotoasă. Ori de câte ori va simţi o
astfel de tendinţă va face tot posibilul să se îndepărteze.
Subalternul Balanţă
Este amabil, corect şi se înţelege bine cu colegii. Totuşi, în faţa şefilor va avea veşnic ceva de spus, va găsi întotdeauna o altă variantă mai avantajoasă şi îşi va susţine punctul de vedere până va obosi.
Semn de apă, fix, feminin • Planetă dominantă: Pluto # Piatră preţioasă: topazul • Zi norocoasă: marţi • Numere norocoase: 3 şi 5 • Culoare: roşu închis • Metal: fierul • Verb caracteristic: a dori • Locuri prielnice: cele situate lângă ape # Zonă erogenă: organele genitale, coapsele • Calităţi: dinamism, ambiţie, capacitate de autoregenerare € Defecte: orgoliu, gelozie, posesivitate
CARACTERIZARE GENERALĂ
Saturn se va afla şi în această lună în zodia ta de naştere ceea ce va face ca lucrurile să iasă greu şi să munceşti foarte mult pentru orice nimic. Vor fi momente în care totul îţi va părea în zadar, dar, pe de altă parte, nu vei dori să abandonezi. Şi ca şi cum nu ar fi suficient, Saturn va primi şi un aspect nefast, de cuadrat de la Marte, în perioada 5-12 septembrie. în aceste zile pot să apară pericole de tot felul şi ar fi de dorit să fii prudent
şi să nu reacţionezi decât după o matură chibzuinţă. Din fericire, Jupiter se va afla pe tot parcursul lunii în zodia Racului, făcând un aspect excelent, de trigon cu zodia ta de naştere. Ca urmare, oricât îţi va fi de greu se vor găsi soluţii şi, măcar în al 12-lea ceas, tot va interveni cineva sau ceva care să te salveze. Jupiter reprezintă, de asemenea, şi şansa ta în ceea ce priveşte călătoriile lungi sau activităţile intelectuale.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 13 = 16

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017