Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Balanta Mai 2013

/
/
/
677 Views

Horoscop Lunar Balanta Mai 2013

CARACTERIZARE GENERALĂ:
Semn de aer, mutabil, masculin • Planetă dominantă: Venus • Piatra preţioasă: chrysolitul • Zi norocoasă: vineri • Numere norocoase: 6 şi 9 • Culoare: albastru pastel • Metal: cupru • Verb caracteristic: a echilibra • Locuri prielnice: cele legate de activităţile sociale • Zonă erogenă: spatele, fesele • Calităţi răbdare, amabilitate, sociabilitate • Defecte subiectivism, comoditate
Jupiter se va afla tot în zodia Gemenilor, făcând un trigon cu zodia ta de naştere. Se poate spune deci, că şansa te va favoriza şi în această perioadă, aşa că ai putea rezolva cam tot ceea ce îţi propui. Doar din punct de vedere financiar lucrurile vor evolua ceva mai greu căci Saturn, aflat în Scorpion, îţi va bloca iniţiativele de mai mare anvergură. în schimb, dacă vei fi implicat în activităţi intelectuale sau dacă vei pleca într-o călătorie lucrurile vor evolua cum nu se poate mai bine. în plus, vei fi optimist şi încrezător şi acest lucru va influenţa parcă şi evenimentele. Uranus se va afla pe tot parcursul lunii în zodia Berbecului generând dorinţa de schimbare şi conferindu-ţi un plus de creativitate, dar şi de independenţă. Din păcate, Uranus se va afla într-o relaţie nefastă, de cuadrat cu Pluton din zodia Capricornului. Vei fi interesat de relaţia cu familia, dar şi de chestiunile gospodăreşti. Ai putea face unele schimbări în cămin sau chiar ai putea schimba casa.
PERSONALITĂŢI
Eminem, Rita Hayworth, Wycief Jean
Horoscop Lunar Mai 2013 Balanta – CARIERĂ
1-15 mai
Mai ales la începutul lunii vei avea foarte multe de făcut la serviciu, dar din fericire, vor fi activităţi care ţi vor face plăcere. Aşa deci, efortul nu te-ar obosi, iar rezultatele vor fi cel puţin mulţumitoare. Dacă ai ceva mai deosebit de rezolvat, nu amâna. Pe la mijlocul intervalului unul dintre colegi va avea o problemă şi va trebui să preiei tu o parte din sarcinile de serviciu. Nu îţi va fi prea uşor, dar colaborarea cu cei din anturajul de la slujbă va funcţiona eficient şi te va ajuta să te descurci de minune, in ultimele zile ale acestui interval vei avea parte de tot felul de evenimente care te vor bulversa, iar eficienţa ta în chestiunile profesionale va fi mai scăzută. Ar fi de preferat să te ocupi cu precădere de activităţi de rutină pe care le vei putea duce la bun sfârşit fără probleme.
16-31 mai
Comunicarea cu cei din anturajul de la serviciu nu va funcţiona nemaipomenit şi de aceea ar fi de preferat să încerci să faci totul de unul singur. De asemenea, vei fi ceva mai împrăştiat şi ai putea face greşeli şi-ţi va fi greu să le dregi. N-ar fi exclus nici să fii obligat să faci unele drumuri pentru a rezolva chestiuni profesionale, ceea ce-ţi va da peste cap unele planuri, dar nici nu vei putea refuza. între 24 şi 28 mai este posibil să al unele neînţelegeri cu o autoritate. Evită să-ţi susţii cu prea multă înverşunare punctele de vedere căci nu vei avea nimic de câştigat. La sfârşitul lunii conjunctura se va relaxa, iar ţie lucrurile îţi vor ieşi mai uşor.
Zile favorabile
2 mai este o zi favorabilă activităţilor intelectuale.
21 mai este o zi favorabilă chestiunilor sentimentale.
Horoscop Lunar Mai 2013 Balanta – DRAGOSTE
1-15 mai
Din punct de vedere sentimental conjunctura nu este foarte relaxată. Mai ales dacă eşti căsătorit sau implicat într-o relaţie stabilă, pot să apară tot felul de neînţelegeri. Nemulţumirile pot fi generate de relaţia cu părinţii, dar şi de anumite lucrări care ar trebui făcute în cămin. Vă va fi greu să vă puneţi de acord asupra unor proiecte de viitor şi ar fi bine ca măcar unul dintre voi să cedeze. Dacă eşti singur sau proaspăt intrat într-o relaţie lucrurile vor evolua destul de bine şi vei avea motive să fii mulţumit. Partenerul ar putea avea o mică realizare pe la mijlocul intervalului ceea ce va fi un prilej de bucurie. N-ar fi rău nici să plecaţi într-o călătorie împreună, dacă timpul vă permite.
16-31 mai
in continuare vor fi discuţii legate de chestiuni domestice sau de neînţelegerile cu părinţii. N-ar fi exclus să fii obligat să pleci într-o călătorie ceea ce va stârni nemulţumirea partenerului. Dacă-i vei explica cu calm situaţia în ansamblu până la urmă veţi reuşi să vă înţelegeţi. în perioada 20-22 mai vei face o excelentă impresie unei persoane de sex opus de la serviciu, iar ocaziile de a se înfiripa o relaţie cu ea/el vor fi multe. Spre sfârşitul lunii ai toate şansele să te întâlneşti cu prieteni de pe alte meleaguri cu care nu te-ai mai văzut de mult timp. Oricum, din punct de vedere afectiv lucrurile vor evolua mal bine la sfârşitul lunii. Tot acum ai putea să-ţi convingi partenerul să-ţi accepte punctele de vedere.
Horoscop Lunar Mai 2013 Balanta – Zile nefavorabile
1 mai este o zi nefavorabilă iniţierii unor proiecte riscante.
26 mai este o zi nefavorabilă situaţiei financiare.
Horoscop Lunar Mai 2013 Balanta – SĂNĂTATE
1-15 mai
Sănătatea, chiar dacă nu va fi punctul tău forte nici nu-ţi va face probleme deosebite. Energia fizică este la nivelul obişnuit aşa că, vei face faţă cu bine chestiunilor cotidiene. Din punct de vedere mental însă, funcţionezi la limita superioară aşa că, vei putea lua decizii deosebite, care-şi?vor arăta în scurt timp eficienţa. De asemenea, eşti optimist şi încrezător şi acest lucru va influenţa parcă şi evenimentele. Rezervă-ţi ceva mai mult timp pentru plimbări in aer liber sau pentru a practica un sport. între 5 şi 8 mai ai putea răci cu mult mai multă uşurinţă aşa că, evită consumul alimentelor reci. în cazul în care vei trata cu superficialitate o astfel de răceală n-ar fi exclus ca ea să genereze complicaţii la nivelul plămânilor.
16-31 mai
Energia mentală tinde să crească aşa că, activităţile intelectuale au toate şansele să fie încheiate cu succes. Totuşi, fii foarte atent căci în intervalul 18-20 mai, chiar dacă vei fi mai creativ, vei fi mai împrăştiat şi ai putea greşi cu mai multă uşurinţă. Tot atunci este posibil să te confrunţi cu dureri de cap sau de dinţi. în zilele imediat următoare ai putea fi obligat să faci unele analize mai complicate, dar nu este cazul să-ţi faci griji pentru că lucrurile vor decurge cât se poate de bine. Călătoriile, plimbările în aer liber îţi vor îmbunătăţi starea de spirit şi te vor ajuta să te relaxezi. Spre sfârşitul lunii este posibil să fii tentat să consumi cafea, alcool sau tutun în exces, ceea ce, cu siguranţă nu-ţi va face bine.
MESERII
Balanţa dispune de calităţile necesare pentru a evolua în ierarhia socială. Este activă şi eficientă, chiar dacă acest lucru nu iese imediat în evidenţă. Ar putea fi: artist, diplomat, avocat, judecător.
Horoscop Lunar Mai 2013 Balanta – BANI
1-15 mai
in această primă jumătate a lunii vei avea multe de făcut în plan material – Este posibil să te implici în colaborări care, în scurt timp, se vor dovedi avantajoase. Partenerul de viaţă ar putea avea şi e! câştiguri ce-ţi vor da posibilitatea să faci cheltuieli pe care le aveai oricum trecute pe lista de aşteptare. Cel puţin până pe data de 9 mal proiectele tale au şanse să devină realitate cu condiţia să fii cât se poate de prudent, să nu-ţi asumi nici un fel de risc. în zilele de 10 şi 12 mai este posibil să apară un blocaj, iar o sumă de bani pe care mizezi să nu vină la timp. înarmează-te cu răbdare mai ales că şansele de rezolvări există. Dacă vrei să ieşi la cumpărături, evită ultimele zile ale intervalului căci ai putea lua lucruri care se vor dovedi în scurt timp nefolositoare.
16-31 mai
Dacă ai făcut un credit vei avea oarece probleme să returnezi sumele datorate. Te vei agita destul de mult, dar până la urmă vei reuşi să te descurci. Oricum, cheltuielile vor fi foarte mari, iar câştigurile ceva mai mici decât până acum. Mare atenţie căci neglijenţele de care vei da dovadă la începutul intervalului ar putea determina pierderea unei colaborări. Neplăcerile în ceea ce priveşte colaborările ar putea să continue în intervalul 25-27 mai. in schimb, în ultimele zile ale lunii unele dintre nemulţumirile de până acum şi-ar putea găsi o rezolvare fericită. De asemenea, ai putea primi sprijinul rudelor şi în felul acesta vei plăti mai uşor datoriile acumulate.
DRAGOSTE
Afectivul contează foarte mult pentru acest nativ. Are nevoie de dragostea şi înţelegerea partenerului. Partener ideal: Vărsător, Gemeni.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + = 7

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017