Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Balanta Iulie 2013

/
/
/
504 Views

Previziuni Balanţa (23.09-23.10)
Semn de aer, mutabil, masculin • Planetă dominantă: Venus • Piatră preţioasă: chrysolitul • Zi norocoasă: vineri • Numere norocoase: 6 şi 9 • Culoare: albastru pastel • Metal: cupru • Verb caracteristic: a echilibra • Locuri prielnice: cele legate de activităţile sociale • Zonă erogenă: spatele, fesele • Calităţi: răbdare, amabilitate, sociabilitate I Defecte: subiectivism, comoditate
CARACTERIZARE GENERALĂ
Uranus se va afla pe tot parcursul lunii în Berbec, în opoziţie cu zodia ta de naştere. Această conjunctură dă un plus de savoare inteligenţei tale, dar, pe de altă parte, te pune în situaţia de a avea reacţii bruşte ce ar putea determina oarece animozităţi în relaţia cu cei apropiaţi. Toate aceste mici neplăceri ar putea fi accentuate spre sfârşitul lunii când Marte din zodia Racului va face cuadrat cu Uranus. O bună parte din această lună Venus se va afla în zodia Leului, în
sextil cu zodia ta de naştere. Activităţile sociale te vor interesa parcă mai mult ca oricând, iar întâlnirile cu prietenii vor fi deosebit de importante pentru tine. Vei găsi mai uşor decât până acum sprijin pentru rezolvarea micilor neplăceri şi acest lucru îţi va permite să priveşti cu mai multă încredere spre viitor. Prin zodia Racului se vor mai perinda Soarele, Mercur şi Jupiter semn că interesul tău se va îndrepta în mare măsură şi spre activităţile profesionale în care eşti implicat.

Horoscop Lunar Iulie 2013 Balanta – CARIERA
1-15
Şansa începe să-ţi surâdă într-o măsură din ce în ce mai mare şi o bună bucată de vreme de acum încolo vei avea tot mai multe oportunităţi de a face lucruri deosebite. Este adevărat că în această perioadă va trebui să munceşti destul de mult, vei avea parte şi de obstacole, dar eforturile se vor vedea în scurt timp şi rezultatele nu te vor dezamăgi. E bine să ştii că dacă acum începi o activitate nouă, este de preferat să fie una pe termen lung. Vei avea parte de susţinerea unor prieteni şi ar fi bine să ţii cont de sfaturile lor.
16-31
Eşti tot mai interesat de ceea ce se întâmplă în plan profesional, astfel încât o bună parte din energia ta se va orienta spre această direcţie. La începutul intervalului intuiţia te-ar putea ajuta să finalizezi un proiect mai deosebit. Relaţia cu colegii va fi şi ea una favorabilă mai ales că ei te vor susţine în tot ce vei avea de făcut. Va trebui să procedezi cu mare atenţie, însă, după data de 26 iulie, căci impulsivitatea de care dai dovadă te-ar putea pune în situaţia de a avea discuţii aprinse cu şefii sau colaboratorii.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Balanta – DRAGOSTE
1-15
Eşti interesat de relaţia cu fiinţa iubită, dar, pe de altă parte, eşti mai puţin dispus decât în mod obişnuit să faci compromisuri. în primele două zile este posibil ca relaţia cu partenerul să te streseze, dar după data de 3 iulie conjunctura se va ameliora. Este o perioadă bună pentru a pleca în concediu sau măcar pentru a face o călătorie alături de partener, scurte excursii în afara localităţii. Relaţia cu prietenii te va favoriza. Cei din anturaj vor fi alături de tine şi-şi vor demonstra prin fapte şi vorbe afecţiunea.
16-31
Popularitatea ta în rândul celor din anturaj şi nu numai, va creşte considerabil cel puţin până pe data de 23 iulie. Calităţile tale vor fi apreciate, iar prietenii vor fi bucuroşi să se afle în compania ta. Nevoia de căldură, de afecţiune, dar şi de stabilitate va fi peste nivelul obişnuit în prima săptămână a intervalului. în schimb, spre sfârşitul lunii impulsivitatea ar putea genera discuţii aprinse cu partenerul, mai ales dacă eşti căsătorit. N-ar fi exclus nici ca fiinţa iubită să aibă unele neînţelegeri cu o autoritate din familie.

Horoscop Lunar Iulie 2013 Balanta – BANI
1-15
Prima săptămână a lunii va fi destul de dificilă pentru tine în ceea ce priveşte situaţia financiară. Zilele de 1 şi 2 iulie te-ar putea pune în situaţia de a nu face faţă cheltuielilor obligatorii. Tot în aceste zile este posibil să ai parte şi de ceva încurcături financiare. Oricum, fii prevăzător şi nu scoate mai mulţi bani din buzunar decât este cazul. După data de 8 iulie conjunctura se va îmbunătăţi considerabil, iar soluţiile problemelor cu care te-ai confruntat până acum vor începe să se întrevadă.
16-31
Realizările pe care le tot aştepţi în plan financiar ar putea să-şi facă apariţia la un moment dat, mai ales datorită unor câştiguri în plan social. Vor fi încă multe de făcut, dar ceea ce vei putea realiza acum îţi va da posibilitatea să te menţii la nivelul pe care-l doreşti încă o bucată de vreme. Ar fi de preferat însă să eviţi discuţiile financiare cu partenerul de viaţă deoarece îţi va fi foarte greu să ajungi la o concluzie comună cu acesta. în cămin vor fi necesare tot felul de cheltuieli care te vor obliga să termini şi câştigurile suplimentare pe care le ai.
Simbolism
Balanţa este semnul începutului toamnei, momentul când ziua este egală cu noaptea. De aici nevoia de echilibru a acestui nativ. Ea simbolizează măsura, armonia, echilibrul şi justeţea.
Cum e prietenia cu o Balanţă
Extraordinar de sociabilă, veselă şi extravertită, Balanţa străluceşte în cercurile în care se învârte, atrăgându-şi admiratori ca bărzăunii la un pocal cu miere. Balanţei îi place să dăruiască şi o face din tot sufletul, pentru că altruismul ei nu cunoaşte margini când ţine la cineva. Are nevoie de prieteni ca de aer pentru că nu-şi imaginează viaţa în singurătate şi investeşte enorm într-o astfel de relaţie, vibrând emoţionată la bucuriile şi tragediile acestora. De obicei, este foarte corectă.
La ce te poţi aştepta de la şeful Balanţă
O poziţie de şef este o bună ocazie pentru acest nativ de a-şi pune în valoare inteligenţa, înţelepciunea, diplomaţia. Din păcate, are probleme atunci când se pune problema de a lua o decizie, în ciuda faptului că reuşeşte să analizeze şi să filtreze totul foarte bine. Relaţiile sale din domeniul serviciului vor fi foarte bune.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Balanta – SANATATE
1-15
Energia fizică nu-ţi va lipsi în această perioadă, vei fi eficient, dinamic şi cu o excelentă viteză de reacţie. în schimb, dacă ai o suferinţă cronică ar fi bine să o tratezi cu toată atenţia căci este posibil ca ea să revină în atenţia ta. Aparatul digestiv va fi ceva mai sensibil aşa că, alimentele pe care le consumi ar trebui alese cu ceva mai multă grijă. Activităţile sociale te vor ajuta să-ţi îmbunătăţeşti starea de spirit aşa că, ieşirile cu prietenii, participarea la concerte sau altfel de spectacole te vor ajuta să te simţi în formă.
16-31
Energia nu-ţi va lipsi, dar vei avea tendinţa să te împrăştii în prea multe direcţii aşa că, eficienţa ta va lăsa mult de dorit. Sănătatea va trebui să fie între priorităţile tale mai ales până pe data de 20 iulie când neglijenţele te-ar putea costa destul de mult într-un viitor nu prea îndepărtat. Tendinţa de a te suprasolicita ar putea duce la probleme de sănătate pe fond nervos. Din punct de vedere mental nu vei avea de ce să te plângi căci, mai ales după data de 21 iulie, vei fi cât se poate de eficient în tot ceea ce faci.
Zile favorabile
3 iulie este o zi favorabilă călătoriilor.
20 iulie este o perioadă favorabilă relaţiilor sentimentale.
Zile nefavorabile
25 iulie este o zi defavorabilă situaţiei financiare.
27 iulie este o zi defavorabilă activităţilor de la serviciu.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − 12 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017