Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Balanta August 2014

/
/
/
772 Views

Horoscop Lunar Zodia Balanta August 2014
Balanţă
(23.09-23.10)
Semn de aer, mutabil, masculin • Planetă dominantă: Venus • Piatră preţioasă: chrysolitul • Zi norocoasă: vineri • Numere norocoase: 6 şi 9 • Culoare: albastru pastel # Metal: cupru • Verb caracteristic: a echilibra • Locuri prielnice: cele legate de activităţile sociale # Zonă erogenă: spatele, fesele • Calităţi: răbdare, amabilitate, sociabilitate Defecte: subiectivism, comoditate

Horoscop Lunar Balanta August 2014

CARACTERIZARE GENERALĂ
Soarele, Mercur, Venus şi Jupiter, aflate în zodia Leului, pe tot parcursul lunii vor stimula interesul tău pentru activităţile sociale şi dorinţa de a-ţi lărgi cercul de prieteni. Vei reuşi să-i convingi cu mai multă uşurinţă pe cei din jur să-ţi accepte propunerile şi să îţi sprijine proiectele. Vei fi mai optimist şi mai încrezător. Oricum, aceasta se anunţă a fi o perioadă bună pentru tine căci lucrurile îţi vor ieşi mai uşor şi vei reuşi să rezolvi unele din problemele cu care te-ai confruntat până acum. Saturn se va afla în Zodia Scorpionului, ceea ce îşi va produce oarece încurcături în plan material. Uranus se va afla în zodia Berbecului, în zodia opusă zodiei tale de naştere, aşa că, vei fi tentat să faci tot felul de schimbări, vei fi mai independent, dar şi mai original. Pe de alt parte, având în vedere relaţiile favorabile pe care le va face Uranus este de aşteptat să obţii unele succese în activităţile de colaborare în care eşti implicat şi să te bucuri de ele alături de familie.

Horoscop Lunar August 2014 Balanta – CARIERĂ

Horoscop Lunar August 2014 Balanta – CARIERĂ – 1-15 August
Traversezi o perioadă mulţumitoare, în care eforturile tale vor fi apreciate de superiorii ierarhici. Unele blocaje ar putea să existe în primele zile ale lunii, dar vei scăpa repede de acestea. Dacă ai nevoie de aprobarea şefilor sau de sprijinul acestora, cu siguranţă îl vei obţine, mai ales până pe data de 13 august. De altfel, relaţia cu persoane cu funcţie te va avantaja în intervalul mai sus-amintit. Relaţia cu colegii va fi şi ea mulţumitoare. Doar colaborările ţi-ar putea aduce unele probleme.
Horoscop Lunar August 2014 Balanta – CARIERĂ – 16-31 August
Lucrurile vor evolua liniştit, fără realizări sau probleme deosebite. în primele zile ale acestei perioade este posibil ca o problemă de sănătate să te împiedice să să dai randamentul obişnuit la serviciu. Tot atunci vor exista unele disensiuni între colegi, iar atmosfera nu va fi tocmai relaxată. în perioada imediat următoare, mai exact după data de 22 august, conjunctura se va îmbunătăţi şi vei putea să-ţi pui în practică proiectele profesionale. Dacă lucrezi cu bani la serviciu, fii atent, căci spre sfârşitul lunii este posibil să existe încurcături.

Horoscop Lunar August 2014 Balanta – DRAGOSTE

Horoscop Lunar August 2014 Balanta – DRAGOSTE- 1-15 August
Sentimentele tale sunt pline de entuziasm, dar există unele nemulţumiri legate de chestiuni care ţin de trecut. Ai tendinţa de a cere prea mult de la fiinţa iubită şi nu înţelegi că exagerezi. Dacă eşti căsătorit, nemulţumirile de până a- cum se vor atenua, dar marile probleme vor mai apăsa încă asupra echilibrului relaţiei voastre. N-ar fi exclus nici ca partenerul de viaţă să se confrunte cu neplăceri în ceea ce priveşte familia de provenienţă. în această situaţie vă trebui să-i acorzi mai multă înţelegere şi sprijinul tău necondiţionat.
Horoscop Lunar August 2014 Balanta – DRAGOSTE- 16-31 August
Entuziasmul sentimental este mare şi el are efecte, inclusiv în zona relaţiei cu prietenii. Popularitatea ta va fi în creştere şi oriunde te vei duce te vei bucura de simpatie. Este foarte posibil să-ţi lărgeşti cercul de prieteni sau, pur şi simplu, să-ţi faci noi relaţii. Oricum, vei primi sprijinul celor din jur ori de câte ori vei avea nevoie de acesta. în ceea ce priveşte relaţia cu fiinţa iubită, ar fi de preferat să eviţi discuţiile pe teme pecuniare. La sfârşitul lunii partenerul ţi-ar putea face o mică surpriză plăcută.

Horoscop Lunar August 2014 Balanta – SANATATE

Horoscop Lunar August 2014 Balanta – SANATATE- 1-15 August
Chiar dacă vor mai exista unele mici probleme de sănătate, starea ta generală va fi bună, şi asta datorită entuziasmului, optimismului şi încrederii de care te bucuri în ultimul timp. Activităţile sociale îţi vor întreţine starea de bine şi te vor ajuta să depăşeşti cu uşurinţă orice simptom. Zona cea mai sensibilă va fi inima şi ar fi de preferat să nu te implici în activităţi care să te suprasolicite. Activităţile de divertisment te vor ajuta să te relaxezi şi să te simţi confortabil.
Horoscop Lunar August 2014 Balanta – SANATATE- 16-31 August
Starea psihică va fi în continuare foarte bună, iar activităţile sociale în care vei fi implicat, întâlnirea cu prietenii te vor ajuta să uiţi de toate neplăcerile. Şi din punct de vedere intelectual vei evolua la parametri maximi aşa că, activităţile de acest tip te vor avantaja, iar rezultatele vor fi dintre cele mai bune. Aparatul digestiv va avea o funcţionare mai greoaie şi ar fi de preferat ca în această perioadă să fii foarte atent la alimentaţie. Evită excesele alimentare de orice fel, dar mai ales cele legate de alcool, cafea sau tutun.
19
ZILE FAVORABILE
16 august este o zi favorabilă îmbunătăţirii sănătăţii.
19 august este o zi favorabilă călătoriilor.
ZILE NEFAVORABILE
20 august este o zi nefavorabilă semnării documentelor.
21 august este o zi nefavorabilă comunicării cu fiinţa iubită.

Horoscop Lunar August 2014 Balanta – BANI

Horoscop Lunar August 2014 Balanta – BANI- 1-15 August
Situaţia financiară va fi şi în această perioadă dificilă. După ce că îţi este destul de greu să câştigi banii, cheltuielile par să crească. Va trebui să dai bani în toate părţile şi acest lucru îţi va crea serioase probleme. Fii cât se poate de atent dacă eşti implicat în activităţi de colaborare căci lucrurile ar putea scăpa de sub control şi în loc să câştigi, rişti să pierzi. Unele sume de bani care ar trebui să-ţi intre în cont vor rămâne blocate pe undeva şi va fi nevoie de ceva alergătură pentru a intra în posesia lor.
Horoscop Lunar August 2014 Balanta – BANI- 16-31 August
Chiar dacă marile probleme cu care te confrunţi nu se vor rezolva, totuşi conjunctura generală te va defavoriza într-o mai mică măsură. Cheltuielile vor fi în continuare destul de mari, dar vei reuşi să gestionezi banii cu mai multă uşurinţă. Unele dintre iniţiativele care fuseseră blocate vor putea să evolueze într-un ritm mai apropiat de cel pe care ţi-l doreşti. în a doua jumătate a intervalului vei primi un ajutor nesperat şi vei reuşi ca, cel puţin pentru moment, să te descurci ceva mai bine. Totuşi, ai grijă cum îţi cheltuieşti banii!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 83 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017